1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dosflasher - bad command on file name

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez atikus, Luty 28, 2012.

  1. atikus

    atikus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki problem. Chciałem sflashowac konsole Dosflashem wszystko ładnie pięknie ale gdy wpisuje w Dosie plik bin ( używając przewodników nazywam go cfw.bin) wyskakuje „Bad command on file name” To jest mój debiut nie wiem co się dzieje. Nazywałem zmodyfikowane fiemware różnorako ale zawsze z rozszerzeniem bin. i zawsze był ten sam problem. Zmodyfikowane firmware robie w Jungleflasher klikam na open source… pokazując plik Dummy potem na open target.. pokazując katalog firmware i LTPlus-0225-v3.0. w jf spooof i save to files zapisując na botowalnym penie. Tu cos może zle robie?
    Dlaczego potem tego nie widac?
    Będąc w Dosie klikając dir pokazują się wszystkie pliki i ten z firmware ale gdy go wpisuje po c:/ cfw.bin wyskakuje komunikat o zlej nazwie
    Proszę o pomoc.
    Nie mogę wgrać przez jf wiesza mi się przy połaczeniu konsoli i kompa zostaje tylko dosflasher
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    a dlaczego nie flas***esz jungleflasherem?
     
  4. atikus

    atikus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mogę wgrać przez jf wiesza mi się przy połączeniu konsoli i kompa chipset mam na nvidi zostaje tylko dosflasher
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie zmieniaj nazwy przy robieniu FW przy zapisaniu dopisz do nazwy .bin
    Lite_CFW.bin
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. atikus

    atikus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na tej tutce się opierałem i tez przy lite_cfw.bin występuje Bad command on file name co zle robię???
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wpisać z cudzysłowem.
     
  9. atikus

    atikus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok juz sprawdzam, na tutce którą przesłałeś plik bin jest w formie "pacholka" mi zapisuję sie normalnie jakas różnica? wszystkiego sie juz czepiam
     
  10. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    też mam płytę nvida. Podłącz napęd i włącz przy włączonym kompie, wtedy nie będzie akcji typu zawieszenie się. No chyba że masz stare sterowniki. Co do dosflasha. Też miałem taki problem bo zmieniłem sobie nazwe Lite_CFW.bin na Lite_KFW.bin. Lecz gdy wróciłem do poprzedniego stanu rzeczy to normalnie odczytywał, spróbuj, może pomoże.
     
  11. atikus

    atikus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co do nwidi i tak odpalałem i tak zawsze wieszał soę. co do cudzysłowowa nie pomogło.
    pożyczyłem komp od kumpla i korzystam na zmianę junglleflasgher dosflasher i nic. na jf wyskakuje błąd 0x50
    kur...już mnie szlag trafia
    POMOCYYYYYYYYYYY
     
Wczytywanie...

Poleć forum