1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dostalem bana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Siurdek, Maj 2, 2010.

  1. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy xbox sprawdzal polaczenia wyskoczylo mi ze dostalem bana <niach>Czy normanie beda mi dzialaly zapiski z karty pamieci???????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    tak ale nie masz teraz dostempu do neta
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Wszystko bedzie dzialac normalnie tylko nie mozesz grac przez siec ani podlaczac sie do xbox live:)
     
  5. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ten internet to mnie olewa tylko singleplayer dla mnie wazny :)
     
  6. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    a mopzesz powiedziec za co dostałes bana przerobiles konsole ??
     
  7. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zaraz, dla pewności (bo jestem ciekaw). Jak mam update 9199 i podłączę się do neta i okaże się, że mam bana to już nie zbanuje mi dysku ? (wolę być pewien zanim ewentualnie zaryzykuję)
     
  8. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za przerobke.Chcialem sobie chwilke zagrac z 2 godzinki przez neta w gta 4 , a na piratach to teraz ciezko grac jak sie nie ma ix lt ;)
     
  9. Jonasz1994

    Jonasz1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    tak moga zbanowac ci dysk
     
  10. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    Nie, nie mogą. Najnowszy Dash = brak bana na dysk ...
     
  11. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bajki usłyszałeś i je opowiadasz . Ja z kilkoma kumplami mamy ix 1.61 i od połowy lutego gramy na XBL bez problemów . Zero banów czy jakiś problemów ....
     
  12. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    no to sie mylisz.przyjdzie czas i na twoja konsole...
     
  13. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    hehe poczekaj do fali juz macie pewnie oflagowane ;D
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No tak, ale i tak na czas fali się pewnie odepna, a potem znowu bedą grać. W tej chwili to wątpię zeby bana dostał.
     
  15. Macior

    Macior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    jak dostana bana przy odlaczonej konsoli od xboxlive to po ponownym podłączeniu tak czy siak konsola bedzie zbanowana.
     
  16. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Macior dobrze gada - polać mu :p
    Dlatego najlepiej jeśli ktoś chce grać przez neta to niech nie przerabia konsoli ;p to ogólnie nie ma tego typu problemów, chociaż niektórzy dostają bana a nie mają przerobionej, ale jest to minimalny odłamek ;)
     
  17. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli jak podłączę przerobioną konsolę z najnowszym dashem (wersja 9199, czy jakoś tak) i dostanę bana to nie zablokują mi dysku?
     
  18. Maciej_S85

    Maciej_S85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
  19. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Ja sam od 2 tygodni gram na Live bez żadnego problemu... Przeróbka LT i ciosam w COD MW2...
     
Wczytywanie...

Poleć forum