1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dostosowanie pendrive przez XBOX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez uixnet, Styczeń 2, 2011.

  1. uixnet

    uixnet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie moze ktos mi podpowie bo uzywalem szukajki ale nie moglem znalezc odpowiedzi na moje pytanie dlatego zalozylem nowy temat. Otóz chce skonfigurować pendrive`a przez dostosowanie go przez konsole XOBX no i napotykam tutaj bład ze moja pamięć nie przeszła testów. Moja konsola to xbox 360 slim 4gb i pendrive firmy pqi 4 gb. Chce pamiec dostosowac sobie zeby przenosic demka itp. Z gory dzieki za pomoc.



    Chyba firma PQI nie jest kompatybilna z XBOX mam w domu 3 rózne pendrivy tej firmy i żaden nie chce sie skonfigurować. Podczas konfiguracji wywala że nie przchodzą one testów utraty danych i ms podaje link do supportu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sformatuj ją wcześniej na kompie na system plików FAT32. Może pomoże
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie jest zgodny pendrive , bo pewnie ma za niskie prędkości odczytu danych.
     
  5. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam jakiegoś powolnego Kingstona 1GB i jako memorka do xbox`a działą bez większych problemów, więc prędkości problemem raczej nie są.
     
Wczytywanie...

Poleć forum