1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Downgrade Ihas 524b na 124b !!

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Ibra, Listopad 16, 2012.

  1. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam ihasa 124b przerobionego na 524b i od pewnego czasu wyskakuje mi błąd przy weryfikacji przy 50%, gdzieś na forum znalazłem żeby nagrywarę cofnąć do 124b i chciałbym się dowiedzieć jak to się robi, czy tak samo jak upgrade z 124 na 524 ??
    Pewnie tak. ale wolę zapytać żeby nie popsuć nagrywary !

    Proszę o POMOC !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    wgrywasz softa 124b i tyle.
     
    1 osoba to lubi.
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tak jak wgrales ten soft. Pamietaj dobrze dopasuj id plyty do softu lt max
     
    1 osoba to lubi.
  5. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki, ja nagrywam tylko i wyłącznie na verbatimach i tylko do tych płyt mam oprogramowanie!
     
  6. karlitoo

    karlitoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Powiem ci ,że chyba coś w tym jest też miałem podbiego do 524b i miałem problem ,a po downgrade do 124b jak narazie wszystko się nagrywa ok (BO 2,Assain C 3)werfikacja 100%.....nagrywam na Platinum ma MediaID: Ritek S04-66......[h=2][/h]
     
    1 osoba to lubi.
  7. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No i naprawdę ten downgrade pomógł :)
    Wypaliłem już 5 płyt i wszystko pięknie hula :D
    Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
    Problem rozwiązany, temat można zamknąć
    Pozdro!
     
  8. dudi30

    dudi30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Środa Śląska, Poland
    ale wystarczy tylko wgrac soft czy soft i eeprom. I nic nie trzeba crossowac?
     
Wczytywanie...

Poleć forum