1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age 2 i aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Elvas, Marzec 17, 2011.

  1. Elvas

    Elvas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema pomoże mi ktoś na szybko ?? chciałem właczyc dragon age 2 i kliknołem zeby zauktualizowało mi konsole ...a nie da sie jej zainstalować i wogole teraz nie moge grać w żadne gry jakis pomysl ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xins

    xins Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie o co lata z tą aktualizacją? pobrałem wersje wstawioną przez DAMNATION. czy ta gra ma LT+?
    to dostałem z abgx
    Kod:
    ”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
    \\//\\//\\//\\//\\/‡\\//\ \ \/ /†”†”†”\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\
    //\\//\\//\\//\‡—‡\‡—‡\‡—‡/ /\ \ ”„“”ƒ ƒ//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//
    ”””””””””””””””———”———”——‡”””””””…”…”…”v1.0.4”””””””[http://abgx360.net]””””
                           ———
    Checking for updates to abgx360.dat...
    Downloading abgx360.dat
    100% [================================>] 1,401         85.5 KB/s    ETA 00:00
         abgx360.dat was downloaded successfully
    
    An updated version of abgx360 is available: v1.0.5
    
    C:\Dragon_Age_2\dmn-dra2.dvd is valid
    
    Checking Game
         ISO: "C:\Dragon_Age_2\dmn-dra2.iso"
         Size: 7838695424 bytes
         Files in ISO: 4286, Folders in ISO: 120
         Total bytes used: 6429299270 (88.09%)
    Game appears to have random padding
    
    Checking default.xex
         Original PE Filename:  default.exe
         Original PE Timestamp: 2011/01/28 02:37:08
         Game Name:             Dragon Age II
         No Avatar Awards
         Achievements:          50 Achievements totaling 1000 Gamerscore
         XEX CRC = B1DFA738
         XEX Media ID: 34931A991293F48B2CBF4841-14F3A730
    
    Region Code: 0xFFFFFFFF
         Region Free!
    
    Checking SS
         Timestamp of Authoring: 2011/01/31 00:00:00
         Timestamp of Mastering: 2011/02/05 01:24:00
         SS Version: 1
    
    Caution: This SS contains a value (angle 359) that will cause older versions
    of iXtreme to return a detectable bad response! Make sure your drive is flashed
    with iXtreme version 1.4 or newer. Alternatively, you may enable the option to
    adjust angle 359 for compatibility with iXtreme < v1.4
    
         SS CRC = 5D615D4A (RawSS = 6AF78F6A)
         SS Media ID: 34931A991293F48B2CBF4841-14F3A730 (matches game)
    SS looks valid
    
    Checking DMI
         Timestamp of Authoring: 2011/01/31 00:00:00 (matches SS)
         DMI CRC = 145269FB
         DMI Media ID: 34931A991293F48B2CBF4841-14F3A730 (matches game)
    DMI looks valid
    
    Checking PFI
         PFI CRC = E18BC70B
    PFI matches known data (10th - 11th Wave)
    
    Video partition found
         Video CRC = BA47FD12 (V0 = DD2BCA74, V1 = DFEFC0BF)
    Video partition matches known data (11th Wave)
    
    Basic Stealth check passed!
    
    Starting Verification
         Looking for 5D615D4AB1DFA738.ini in the online verified database
    Downloading 5D615D4AB1DFA738.ini
    100% [================================>] 343           22.3 KB/s    ETA 00:00
         5D615D4AB1DFA738.ini was downloaded successfully
    
         Using 5D615D4AB1DFA738.ini (343 bytes)
         Video CRC matches
         V0    CRC matches
         V1    CRC matches
         PFI   CRC matches
         DMI   CRC matches
         SS    CRC matches
         Xex   CRC matches
    
    Checking Game CRC... (press Q to cancel)
     Percent  Elapsed  Estimated   Time     Average     Current     Errors    Total
        Done     Time       Time   Left       Speed       Speed  Recovered  Retries
        100%     1:02       1:02   0:00  111.9 MB/s  115.2 MB/s
    
         AnyDVD style corruption was not detected
         Game CRC = B19992F1 (matches)
    
    All CRCs match
    Verification was successful!
    
    Comparing L1 Video on L0 to L1 Video on L1...
    SplitVid is valid
    
    Press any key to exit . . .
    mam ixtream 1.6 z lt+ można próbować czy nie? :)
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co to znaczy ze masz 1.6 z LT+. 1.6 i LT+ to sa zupelnie dwie rozne wersje iXtreme.
    Zainstaluj aktualizacje z pendriva.
     
  5. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstaluj dashboard 2.0.12625.0 ręcznie z pendrive'a
     
  6. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    918
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Jeżeli masz LT+ to podłącz konsole do netu zrób aktualizacje (odrazu pobierzesz kodeki do odtwarzania DviX) i po problemie. Jeżeli masz taką możliwość...
     
  7. Elvas

    Elvas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    H3XT0R Dzieki bardzo podziałało :) Pozdrawiam i do zamkniecia ^^
     
  8. xins

    xins Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie zbanują mi konsoli? nie wiem już z tym iextrem jaki mam wiem że fable 3/AC 3 mi działa + mam kinect'a i tam mi adventures zainstalowało nowego dash'a
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz LT+ to są mniejsze szanse na bana
     
  10. xins

    xins Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @up dzięki tak zrobiłem
     
Wczytywanie...

Poleć forum