1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age 2 - problemy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez KwieciuJr, Marzec 8, 2011.

  1. KwieciuJr

    KwieciuJr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Witam ! mam teraz do ubicia dorosłego smoka, misja nazywa się bodaj "kościany problem". ma ktoś jakąś technikę na niego? gram na poziomie trudnym i skubańcowi ledwo odbieram połowę życia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jesli chodzi ci o tego Wielkiego smoka w kościanym szybie to ja go ubiłem bez problemu na normalnym Varrikiem,Merril oraz Andersem i ja Wojownik(tank) a jesli chodzi ci o tego prawie na koncu czyli misja "Rzeź Kopalni" to nie ma za bardzo na jego sposobu ja go dokładnie 1 godzina i 34 minuty napieprzałem sam(bo reszta padła) i zużyłem 22 apteczki
     
  4. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    zamieść w temacie, że spoiler
     
  5. Piotrek1701

    Piotrek1701 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam taki problem że poprzechodziłem chyba wszystkie misje jakie miałem i została mi misja z tym intersem z krasnoludem ale nie moge w ogóle wejść do "Pod wisielcem". Jest znacznik ale nie żółty tylko czarny... Innych misji już nie mam i nie wiem co robić...
     
  6. Evill

    Evill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    @Piotrek1701 , musisz wejść na stre miasto czy jak to się tam zwie i tam poszukać "Pod wisielcem"
     
  7. bratmateo

    bratmateo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam inne pytanie a mianowicie potrzebuje nowej aktualizacji bo takto Dragon Age II mi nie odpala gdzie moge ją pobrać ?? nie mam jak podlaczyc konsoli do neta
    P.S. jak tu sie zaklada nowy watek bo nie wiem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum