1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez smoqpl, Marzec 3, 2011.

  1. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co i jak ? ap 2.5 ? jaki jezyk ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5419
    Polubienia:
    1655
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    [​IMG]
    [​IMG]

    RELEASE ..: 03/03/2011 SOURCE ...: DVD9
    LANGUAGE ..: ENGLISH REGiON ...: RF
    PLATFORM ..: XBOX360 GENRE ...: RPG

    [​IMG]

    Screeny zapożyczone od użytkownika karixal
     
  4. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    A jak z aktualizzacja? AP nie ma
     
  5. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli PL niby jest , teraz jeszcze pytanko jak z akrualizacja i ap 2.5 ,ale tego sie dowiemy jak ktos dopiero nagra i zagra :p
     
  6. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    Nie ma ap25 ale trzeba chyba aktualizowac do dasha z koncowka 625
     
  7. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pogubilem sie przez ABX to samo mi pokazuje wec chyba mozna wypalac nie ???
     
  8. kenny59

    kenny59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    No tak,ma wave 11.
     
  9. wragers

    wragers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra pyta o aktualizacje bo mam wgrane 3razy dash i nie wiem czy pójdą mi potem inne gry z ap 25 jak zaktualizuje konsole prosze o odpowiedz ps
    a jeżeli pyta o aktualizacje to czy można ją jakoś obejść ?
     
  10. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie obejdziesz raczej inaczej ci nie ruszy tak jak w przypadku TD chyba
     
  11. wragers

    wragers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki krzychu30 za pomoc jutro jade z konsolką przerobić
     
  12. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i jak z tymi pl napisami?
     
  13. Szark

    Szark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra mi się nie chce wypakować. Wyskakują jakieś błędy w stylu "błąd crc skompresowanych danych. wolumin jest uszkodzony". Wie ktoś ocb?
     
  14. doctorwho22

    doctorwho22 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krypton
    dostepny jest repack poprzedni release zostal znukowany

    tamto wydanie miało chyba jakis błąd crc i została wydana poprawiona wersja
     
  15. Szark

    Szark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @doctorwho22 po polsku proszę bo nie ogarniam. co to znaczy?
     
  16. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ak zaktualizuje dash to zagram w to na przeróbce 1,6 ale nei zagram w gry z ap 2,5?
     
  17. jaqjordan

    jaqjordan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stalowa Wola
    co było nie tak z poprzednią wersją? Ja ściągnąłem tą pierwszą i mi się wypakowała na luzie. W nfo tej wersji repack jest tylko napisane, że w poprzedniej było 0 compression method.
     
  18. jaqjordan

    jaqjordan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stalowa Wola
    no i kolejna sprawa. Czy ten update dodaje jakieś ap 2.5 do innych gier (Bulletstorm, Forza 3, i inne starsze)?
     
  19. slasz

    slasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jeszcze jedno z nerdowskich pytać: czy po aktualizacji nowego dasha(rozumiem,że to ten sam co w Bulletstorm) stracę możliwość odpalania starych gier (BEZ AP 2,5)? Mam iextreme 1,5 i pat****ę do tej pory na wave 3.
    Dzięki za odpowiedż
     
  20. jaqjordan

    jaqjordan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stalowa Wola
    DA2 nie ma tego samego dasha co Bulletstorm. Jest nowy dash i prawdopodobnie wave11, ale nie ma ap 2.5. Pytanie co wprowadza ten dash z Dragon Age 2.
     
  21. slasz

    slasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki jaqjrdan,ale pytanie właściwie o szerszym kontekście. Czy nowe dashe np. Bulletstorm (skoro niewiele o DA 2 jeszcze wiemy) uniemożliwiają granie w przerabiane do wave 3 stare gry (bez AP 2,5)?
     

Poleć forum