1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hardy14, Marzec 6, 2011.

  1. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam przerobionego xboxa360 przeróbka to 1.6 ix.
    Fable 3 mi po wgraniu najnowszego dasha nie działa (zdążyłem przejść przed wgraniem). Czy dragon Age mi zadziała na tej przeróbce? Czy będę musiał przerobić na lt? Dodam jeszcze że granie w halo reach czy call of duty mnie w ogóle nie interesuję to jeśli nawet po aktualizacji dasha te tytuły nie będą działać to trudno zależy mi na DA2.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Będzie ci działać i nie musisz przerabiać konsoli
     
  4. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za szybką odpowiedź.
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    tylko zależy jak chcesz odpalić . Jeżeli używasz activate.iso to nagraj normalnie i dopuść do aktualizacji dasha. Jeżeli zazwyczaj przerabiałeś obrazy do niższego wave to będziesz musiał ściągnąć i zainstalować aktualizację z innego żródła
     
  6. hardy14

    hardy14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja odpalałem normalnie bez activate.iso. W sumie zawsze gry brałem od kolegi. Ale nagram ściągnięty obraz normalnie i użyje activate.iso i nie będę się męczył.
     
  7. aszczeniak

    aszczeniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam

    mam problem wlasnie z Dragon Age 2. Sciagnalem Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION wypalilem na plytce ale gra nie chodzi, wyskakuje komunikat zeby zainstalowac aktualizacje, kiedy ja robia wyskakuje blad aktualizacji i nie moge jej zrobic. Dlaczego ? zle nagrana plyta ?? mam przerobke do gier z AP 2.5 to cos utrudnia ? jak mam zainstalowac gre zeby aktualizacja przebiegla poprawnie. czy taka aktualizacja spowoduje to ze nie bede mogl grac w jakies gry?? moze cos zle ustawilem w abgx360. sa jakies specjalne ustawienia do tej gry, czy jak reszta ??
    pozdrawiam
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    najnowsza aktualka zablokuje ci coda i hali reach jesli nie maja pacha ap.25
     
  9. Nomadsky

    Nomadsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pewnie to pytanie było ale czy kiedy zaktualizuję dasha z Dragon age 2 (lub Homefront) o którą tak woła rozpaczliwie to będę mógł normalnie grać w resztę gier które posiadam ? (oprócz CoD i halo)
     
  10. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wyjątkami są
    CoD MW2
    CoD BO
    NFS:HP
    AC:BH
    Fable III

    Reszta na chwilę obecną działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum