1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age abgx360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez neu, Grudzień 20, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. neu

    neu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Witam wszystkich
    Wczoraj przerobiłem sobie konsole. Posiadam iXtreme 1.6
    Nagrałem sobie już jedną grę - FIFA10 - śmiga pięknie.

    Pobrałem sobie
    Dragon.Age.Origins.PAL.PL.XBOX360-SKAZA
    i pokazuje mi takie coś w abgx360
    [​IMG]
    Wie ktoś może czy mogę to wypalić i mi pójdzie na ixtreme 1.6 ?
    nigdzie nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. neu

    neu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
    Mam abgx 1.0.2

    I pomyliłem się... posiadam ixtreme 1.61 ...

    czyli powinno chodzić tak?
     
  5. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    powinno działać jak masz 1,61 to bez active iso i przerabiania obrazu
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tylko, że tutaj jest obraz spatchowany na wave3 więc na iX 1.61 nie pójdzie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum