1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon age bugi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xanon21, Styczeń 9, 2011.

  1. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam taki problem.Otóż mam taki problem w DA (PL,oryginał,konsola nie przerobiona ),że są nie raz dziwne bugi.Na przykład nie raz ,podczas scenek przerywnikowych moja drużyna jest bez broni ,tarczy i łuków(pancerze są)po scence wszystko wraca do normy.Równiez podczas zabicaia arcydemnona pod koniec gry równiez bohater zachowuje się dzwinie ,mieczu nie trzyma w ciele smoka ,kecz na zewnątrz.I otóz moje pytanie brzmi .Czy z moją wersja gry jest wszystko w porządku?Czy wersja na Xboxa 360 juz tak po prostu ma?Bardzo prosze o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NonbankSpace

    NonbankSpace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2010
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowa Sól
    Nie wiem u mnie było wszystko git może niektóre płytki tak maja ;D
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Bugi. Mozesz sprubowac sciagnac najnowszy update do grym, ale nie wiem czy to pomoze, bo to juz zalezy co tworcy zrobili.
     
  5. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak ściągnąc ten udpade?(Bo cos tam sie sciągało 4 mb) przy pierwszym odpalaniu gry.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Konsole musisz miec podlaczona pod XBL ( wtedy sciagnie Ci automatycznie przy uruchomieniu recznie) lub wykonac update offline, czyli bez podlaczania do sieci.
     
  7. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Np. ten błąd (brak broni u członków druzyny),ujawnia np[. w tedy kiedy jesteśmy po raz pierwszy w wiosce Redlcife ,i idziemy porozmawiac po raz pierwszy z Teaganem( nie wiem jak to się piszę),w tedy to wlaśnie podczas tej scenki postacie nie mają broni na plecach.Ale po scence wszystko wraca do normy.


    Gra działa normalnie ,skończyłem gre w 55 godzin grania,iani razu mi się zawisiła,nie było jakiś tam artefaktów graficznych,tylko były właśnie nie raz te bugi.

    I dlatego pytam czy ta gra kwalifikuje zatem do wymiany?
     
  8. xanon21

    xanon21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A możesz podac linki do tych patchów offline?
     
Wczytywanie...

Poleć forum