1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age II - Błąd przy włączaniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oskar5555, Marzec 28, 2011.

  1. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nagrałem wczoraj Dragon Age II na płytę Verbatim. Robiłem wszystko tak jak zawsze, czyli najpierw sprawdziłem czy obraz jest w porządku programem abgx360, a potem Patchowanie na WAVE3. Jest taki problem że po włożeniu płyty do napędu wyskakuje aktualizacja której nie można ominąć, za to jak klika się żeby zainstalowało aktualizację to wyskakuje error (kod: 3151-0000-3000-0000-D000-0034). Nie wiem co jest nie tak więc proszę o pomoc. Moja wersja dash: 2.0.12625.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ramidez

    ramidez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mi sie nawet na plytke nie chcial nagrac:D ale to wina pewnie gry
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ściągnij z neta i wgraj przez pena aktualizację dashboardu 2.0.12625.0 powinno pomóc
     
  5. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Przecież mam już wgranego takiego dasha. Przeczytaj do końca post. Niech ktoś da jakąś normalną rade
     
  6. oskar5555

    oskar5555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Nikt nie wie jak to zrobić?
     
  7. darmiox

    darmiox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum