1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age II patch

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Alf1966, Październik 30, 2011.

  1. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Na wstępie powiem, że zakładam temat ponownie, bo poprzedni raczej nie zostanie przywrócony, a został niesłusznie skasowany. Również, prosiłbym o nie podawanie linków do gier, ponieważ nie chcę żeby wyszło na to, że jest to temat popierający piractwo. Jak pewnie wiecie do Dragon Age II na xboxa 360 zostały wydane OFICJALNIE 2 patche poprawiające bugi w grze. Ja posiadam grę w wersji polskiej i po pobraniu tych patchy z OFICJALNEJ strony gry i wgraniu nie działają one z moją wersją , a tylko z wersją angielską. I tu rodzi się moje pytanie czy powstał może taki patch, ale do wersji polskiej gry ? Jeśli tak to skąd można go OFICJALNIE pobrać ? Niestety nie posiadam nie z mojej winy dostępu do internetu, bo bym go pobrał z XboxLive choć wydaję mi się, że i tak by był tylko do angielskiej wersji. Potrzebuję tego patcha, bo zablokował mi się Q z Izabelą siedzi u mnie w domu i nie uaktywnia Q. Wrzuciłem oczywiście wersją angielską patcha, ale błąd dalej pozostał. Z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    Na xbox live jest do polskiej weź xsa do kumpla i wgraj sobie :eek:
     
  4. Alf1966

    Alf1966 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    159
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Trzebiatów
    Okey dzięki. Szkoda, że gdzieś na necie nie ma, bo wgrać na pena to nie problem, ale będzie musiał chyba pobiegać po znajomych . Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum