1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age II

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekpl13, Marzec 27, 2011.

  1. bartekpl13

    bartekpl13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem Dragon Age II na płytę, gdy wsadziłem do napędu pokazało mi że muszę mieć aktualizacje to zaktualizowałem i po godzinie chyba grania, gdy się ładowało kolejne miejsce(tak napisze bo nie wiem jak.:p) i po chwili pokazało się wyczyść płytę i jakieś tam. To wyczyściłem i wsadziłem, a potem w tym samym miejscu to samo.
    Moje pytanie brzmi czy to może być przez grę i czy jak ściągnę nową od innego gościa to będzie działać.??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Na jakiej płycie nagrałeś grę ?
    chodzi mi o markę/firmę płyty
     
  4. HerrOs

    HerrOs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. matiagresor

    matiagresor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam to samo. Aktualizacja nie chce się zainstalować z płyty. Czy moglibyście dać mi link do tematu w którym napisane jest jak nagrać nowy dashboard offline oraz linka (badz proszę o odsył) do strony z której pobiorę najnowszy dash ( obecnie mam 2.0.12611)

    Proszę o szybkie odpowiedzi i z góry dziękuję wszystkim :)
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Pobierz 12625
     
  7. matiagresor

    matiagresor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok a jakiś poradniczek jak to zainstalować?
     
  8. bartekpl13

    bartekpl13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem grę na płycie titanum, wcześniej nagrałem już kilka innych gier i działają.
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    nagraj na Verbatim jak wtedy wywali błęda to możemy myśleć na 95% wina płytki.
     
  10. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    Temat jest przyklejony na forum. Szybko znajdziesz
     
  11. matiagresor

    matiagresor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam na verbatimie poszukam i jak by co to się odezwę
     
  12. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    no bez przesady panowie, nie trzeba nagrywać gier na verbatimy żeby dobrze działały. wystarczy dbać o płyty i mieć dobry laser w nagrywarce wtedy można na byle gównie nagrywać. Ja od roku używam płyt platinum i gry działają na nich bardzo dobrze. A co do problemu to zainstaluj gre na dysk. Jak nie zadziała to albo źle nagrane albo walnięty obraz.
     
  13. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jesli gra da sie zainstalowac na dysku, to znaczy, ze plyta wypalila sie dobrze.
     
  14. matiagresor

    matiagresor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zainstalowała się na dysk ale nie działa :(
     
  15. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A po kilku miechach otwórz napęd. Dla mnie idealna konfiguracja to verbatim + dysk. Jakość = cena.
     
Wczytywanie...

Poleć forum