1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL Dragon Age: Inkwizycja (2014) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 15, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Dragon.Age.Inquisition.XBOX360-COMPLEX

    Alert
    DVD1 - Content
    DVD2 - Gra
    Content potrzebny do grania!

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    Czy na lt mogę wyciągnąć content jak np w GTA V i nagrać go na pendrive'a?
     
  4. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Niestety wydaje mi sie to niemożliwe :) ostatnie gry od EA wymagały do gry dysku twardego wiec albo dysk albo rgh cieszył bym się jakby było inaczej :) bo nie mam dysku tylko 2x32gb pendrive.
     
  5. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Bez problemu zainstaluje sie na HDD gdy wypale zwykla nagrywarka?
     
  6. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    EA lubi wsadzac civy wiec niewiadomo;/.
     
  7. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Content z pierwszej płyty można wyciągnąć tym samym sposobem co GTA V. Właśnie zgrywam na pena jak nagra mi się 2 płyta to napisze czy działa
     
  8. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Trzymam kciuki :) :encouragement:
     
  9. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    A język nie jest polski w tej wersji? Tzn chodzi mi o napisy..
     
  10. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Żeby nie nagrywać 1 płyty na DVD a na pena można skorzystać z tego samego sposobu co GTA V lecz po przegraniu Contentu na pendrive i podłączenia go do konsoli content musimy przenieść na Dysk twardy konsoli bo inaczej gra nie widzi Contentu z pendrive . Więc do gry potrzebny jest dysk twardy i tak ta wersja posiada jeżyk Polski (napisy)
     
    1 osoba to lubi.
  11. longhaul

    longhaul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bnmbnm7 grałeś już? jak tak to jak wygląda na starej generacji warto pobrać czy poczekać na wersje pc, nigdy nie grałem w dragony na konsoli a podobno mechanika róźni się od tej z pcta
     
  12. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Załamałeś mnie tym że nie da rady contentu z pena...I co tacy ludzie jak ja z 4gb dyskiem mają zrobić? Napaliłem się na Inkwizycje a teraz wychodzi na to że sobie nie pogram bo nie mam miejsca na dysku.
     
  13. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Niewiem jak jest w przypadku nagrania pierwszej płyty i instalacji, czy jest wybór zainstalowania na pendrive ale wątpie bo w przypadku NFS Rivals potrzebny był dysk twardy do zainstalowania dodatkowych danych
     
  14. longhaul

    longhaul Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok nagrałem tą płytę 2 1 wrzuciłem z pena i pograłem chwile wszystko ok mechanika, umiejętności bardzo fajnie to zrobione, tylko grafika mnie trochę odpycha w porównaniu z next genami i pc wypada słabo ale co chcieć od tego dziadka. poczekam te parę dni może crack będzie o ile te zabezpieczenia nie będą trudne do złamania a jak nie no to zadowolę się tą wersja na 360. Aha a ma ktoś problem z teksturami na samym początku już zauważyłem że niedoczytały się niektórym npctą ubranka, chyba że ja coś źle zrobiłem trzeba coś instalować na hdd?
     
  15. Varu$

    Varu$ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ziomek content na pena dałeś i działa?
     
  16. bnmbnm7

    bnmbnm7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Skopiowałem horizonem na pena ale jak wlaczalem gre to mi wyskakiwalo żeby włożyć płyte instalacyjną ale jak skopiowałem ten content z pendrive na Dysk Konsoli gra uruchomiła się normalnie bez komunikatu instalacji
     
  17. kazimierz

    kazimierz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2013
    Posty:
    124
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    strzała

    czy ta gra ma napisy PL bo nikt nie odpowiedział na pytanie ?
     
  18. nerialis

    nerialis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Była odpowiedź, że są napisy PL.

    Dla mnie problemem jest to, że druga płyta nie ma możliwości instalacji na dysku. Konsola cały czas coś z niej wczytuje przez co napęd ciągle jest w ruchu i hałasuje. Nie jestem do tego przyzwyczajony. :grumpy:
     
  19. Shadek

    Shadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2014
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jedyny mankament to taki, że nie można 2 płyty zainstalować i wnerwia mnie to już powoli :-/
     
  20. Reaper44

    Reaper44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dramat, przecież od zawsze można było instalować płyty na dyskach. Jak to jest ku... możliwe
     
  21. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no właśnie nie od zawsze i to niebawem chyba będzie standardem bo wydawcy chcą jak najwięcej sprzedawać wersji cyfrowych a nie pudełkowych.
    nie da się i tyle, nie ma co płakać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum