1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age inkwizycja - topology data is blank

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mdp029, Listopad 28, 2014.

  1. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    w abgx pokazuje mi sie czerwony napis 'topology data is blank' zaznaczalem i odchaczalem 'tylko do odczytu' i nadal nie dziala. dlaczego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Patr1ck04

    Patr1ck04 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nwm tez tak mam
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Sprawdź według poradnika do nagrywania gier LT 3.0 czy masz dobrze ustawionego abgx'a.
     
  5. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    jest wszystko ustawione tak jak powinno,,,
     
  6. badariel

    badariel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo nawet po wgraniu fixa do abgx.
     
  7. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    widocznie nie jest skoro tak pokazuje

    wrzuć screeny z ustawień w ABGX i z odpalonego ABGXa - będzie czytelniej
     
  8. Patr1ck04

    Patr1ck04 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  10. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wgraj fixa do abgx
     
Wczytywanie...

Poleć forum