1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age Inkwizycja zawiesza konsolę...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez xBox.Rlz., Marzec 1, 2015.

  1. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrałem grę IHASEM (wcześniej sprawdzona abgx'em), verify 100%. Gdy sprawdzałem czy działa wszystko było w porządku (uruchamiała się poprawnie) postanowiłem dokończyć inną grę i potem zacząć DA, a dziś gdy chciałem je odpalić to przy uruchamianiu gry ekran staje się czarny i freezuje całą konsolę... Co może być z tym nie tak? Nagrywam na verbatimach i wszystko było w porządku z innymi grami, chociaż ostatnie, które wypalałem (FC4, Shadow of Mordor, Tomb Raider, i parę innych) nie chciały się zainstalować ale przynajmniej dało się w nie grać. Czy to możliwe, żeby to już konsola powoli padała czy może jest to jakiś błąd z obrazem lub płytami?? Pomocy :c
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Daj skan jakości płyty na x4 Nero Disc Speed i powiedz jakie ustawienia masz dla EEPROM.
     
  4. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    [​IMG]
    Czy chodzi o ustawienia EEPROM, które podaję przy nagrywaniu w imgburnie? Jeśli tak to zawsze daję "Drive (For DVD+r DL Media - EEPROM!)"
     
  5. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skan jakości daj, a nie scandisk. Druga zakładka od prawej.
     
  6. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wiem, wiem tylko, że jak chciałem zrobić skan jakości to wyskoczył mi error "funkcja nieobsługiwana" czy coś takiego więc zrobiłem scandisc. Wiesz może, co zrobić z tym błędem żebym mógł zrobić tego skana?
     
  7. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wiem, tą nagrywarką nie sprawdzisz jakości. Zobacz jakość na iHasie,
     
  8. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Płyta jest OK. Trochę błędów przy przejściu na drugą warstwę, ale powinno działać (jest w normie). Jedyne co mi przychodzi do głowy, to "zwalona" kopia. Sprawdzałeś przed nagraniem ABGXem?
     
  10. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, sprawdzałem abgx'em, można też chyba odrzucić winę konsoli bo sprawdzałem gry, które wcześniej się instalowały i wszystko jest ok. Nowy Assassin, którego nagrywałem razem z DA też. Więc może obraz? Jak coś to jest to wersja COMPLEX z xbox360iso.pl
     
  11. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tutaj nie pomogę. Nie gram w piraty. Mam oryginał i działa OK.

    Tak mi jeszcze przyszło do głowy. Dash'a masz najnowszego?
     
    xBox.Rlz. lubi to.
  12. xBox.Rlz.

    xBox.Rlz. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    101
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, najnowszy. Jeszcze też ściąga nowego TU do DA ale już sam nie wiem co to... dzięki, że próbowałeś pomóc ;)
     
  13. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    Cześć ja mam problem taki z dragon Age Inkwizycja(ori) . Zainstalowałem grę, płytę 2 płyte Ciągle mieli w napędzie. Mam dosyć tego szumu.
     
  14. keyser2

    keyser2 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2013
    Posty:
    185
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bo 2 płyty nie da się zainstalować
     
Wczytywanie...

Poleć forum