1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age Nie działa SKAZA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kera007666, Marzec 8, 2010.

  1. kera007666

    kera007666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
    RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

    ściągnąłem te linki wszystkie wypalam a tu mi wo gule płytki nie czyta
    :mad: co robić plis
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil889

    kamil889 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Tzn. jak wszystkie wypalasz. Mam nadzieje że nie wszystkie party na płytę tylko plik iso??!!
     
  4. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    nie plik iso a plik dvd jest razem z iso
     
  5. kamil889

    kamil889 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Plik iso tez można:ban
     
  6. kera007666

    kera007666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    oj wypaliłem plik dvd wszystko jak trzeba i nie działa
     
  7. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Plik ISO oczywiscie ze mozna wypalic tylko ze nie bedzie on dzialal na 360. Aby gra poprawnie działała najlepiej najpierw sprawdzic obraz programem abgx a pozniej wypalic plik dvd(wazne zeby byl on w folderze razem z plikiem iso) na plycie DVD DL najlepiej verbatim(wg mnie;]) tak wypalona gra powinna dziala oczywiscie jezeli mamy przerobiona konsole odpowiednim ixtremem
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A co ci wyskakuje po włożeniu płyty do napędu?
     
  9. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najlepiej to przejrzyj najpierw poradniki o nagrywaniu.....
     
  10. kamil889

    kamil889 Banned

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Tylko jak w ImgBurne LayerBreak masz ustawiony na sztywno to nie potrzebny jest plik z rozszerzeniem .dvd... Więc nie wprowadzaj w błąd:)

    Najlepiej wypakuj party jeszcze raz (usuń poprzednio wypakowane pliki) i przeskanuj "abgx" bo może być na przykład uszkodzony plik iso...

    A tak po za tym, mogłeś poinformować wszystkich że twój problem został chyba rozwiązany bo w innym poście piszesz że grę odpaliłeś i jest w języku ang.
     
Wczytywanie...

Poleć forum