1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age: Początek, problem z aktualizacją

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bartush, Styczeń 1, 2010.

  1. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Witam,
    mam Xboxa 360 Elite Jasper, nowa, przerobiona iExtreme 1.6, napęd Lite-On. Nagrałem Dragon Age na płytkę Verbatim, wcześniej zmieniając wszystko poprzez program 360 Waves Patcher na WAVE 3. Płytę czyta, wie co to za gra, ale odtwarzając mówi, że musi zostać dokonana aktualizacja, inaczej gra się nie uruchomi. Klikam by się aktualizowało, i aktualizuje się, po update konsola uruchamia się ponownie i.. znowu to samo - by uruchomić grę potrzebna aktualizacja.

    Jakiś błąd w nagraniu czy co?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Chodzi o aktualizacje konsoli . Ściągnij na PC najnowsze aktualizacje dla X360 , rozpakuj albo nie ( w zależności od żródła ) wrzuć na pendriva lub nagraj na cd i zaktualizuj konsolę . Z płyty z grą paczowaną się nie da .
     
  4. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Aha. Miałem podobną sytuację po odpaleniu Forzy Motorsport 3, zaraz po pierwszym uruchomieniu konsoli i jak poprosiło o takie coś to załapało. Ale dzięki za szybką odpowiedź :)
     
  5. nnnnmg16

    nnnnmg16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tez mam taki problem tez potrzebuja aktuakizacji jak to zrobic jak to zgrac na plyte moze smieszne pytania ale jestem zielony w tych sprawach prosze o pomoc
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum