1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age początek - problem z dodatkami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ganath, Sierpień 4, 2011.

  1. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.


    Mam wersję Dragon Age początek PL i zakupiłem ostatnio punkty aby zakupić DLC do tejże gry. Wszystko niby fajnie ale cześć dodatków chyba nie działa, bo kiedy uruchamiam grę jest wczytywanie zawartości pobranej i wyskakuje mi komunikat 5x powtórzony że nie można odczytać dodatków i abym pobrał je ponownie. Wchodzę więc w menu "zawartość do pobrania" i niby wszystko jest ok. Więc odpalam grę i większość dodatków jest. Nie mam tylko polowania na czarownice, pieśni liliany i przebudzenia i Kroniki Mrocznych Pomiotów. Próbowałem dać nową grę zanim tutaj napisałem ( myślałem że jakaś dodatkowa opcja wyskoczy przy np. przy kronikach ) Ale nic nie ma. Proszę pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    proszę niech ktoś mi pomoże ;(



    PS: Wszystkie dodatki przeniosłem na dysk xboxa 360.
     
  4. moro96

    moro96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Masz konto PL na Live czy inne?
     
  5. moro96

    moro96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce
    Bo jeśli inne to dodatki mogą mieć blokadę regionalną, którą trzeba ominąć przez sieć VPN
     
  6. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    miałem konto PL, gra też jest PL ale 5 z 10 dodatków mi działają więc ta blokada odpada. Gram teraz offline (brak golda) i nie zdążyłem pobrac aktualizacji, ale nie jestem pewien.
     
  7. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Ganath

    Ganath Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    To może tak któe dodatki Ci nie działają?
    Tylko kilka wyszło ze wsparciem dla Dragon Age PL i napewno jest to pełny dodatek przebudzenie, dodatkowy towarzysz golem, prezenty, zbroja smoka, twierdza strażnika, Kroniki mrocznych pomiotów i jeszcze jakieś.
    DLC które napewno wsparcia nie mają to Pieśń Leliany, polowanie na czarownice, Golemy z Amgarraku,
    Skoro dlc pobrałeś to raczej, że żadnego VPN używać nie musisz bo po co.

    Spróbuj pobrać je jeszcze raz ale z poziomu gry ( chyba była tam taka możliwość jak pamiętam )

    A przebudzenie się odpala inaczej niż inne dlc chyba ( osobiście mam wersje pudełkową to śmigam po prostu na 2-giej płycie ale save ma całkiem osobne.)
     
Wczytywanie...

Poleć forum