1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age Początek Przebudzenie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez AbatedMarcin, Marzec 14, 2010.

  1. AbatedMarcin

    AbatedMarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    za kilka dni ma premiere ten dodatek a nie widze zadnego tematu o nim troche mnie to dziwi bo pamietam ze temat o podstawce mial duzo postow przed i po premierze
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szoch

    szoch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    co do tego dodatku .Zauwazylem ze pojawil sie na necie i zajmuje 6.5gb czy to jest dodatek ktory daj duzo godzin grania ,czy poprostu jest to podstawka z dodatkiem???
     
  4. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    nie ma podstawki, to jest osobna gra z kontynuacja wydarzen, zawiera duzy dodatek i wczesniejsze DLC
     
  5. Therioon

    Therioon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Manchester
    Ja Dragonage'a mam na polce od 4 miesięcy i nie potrafię się przełamać aby wreszcie go przejść wiec i dodatku z zniecierpliwieniem nie wyczekuje ;D
     
  6. Szark

    Szark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam polską wersję Dragon Age'a. Czy też muszę mieć polski dodatek? Wyjdzie w ogóle taki?
     
  7. AbatedMarcin

    AbatedMarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    tak bedzie w pelnej polskiej wersji tak jak podstawka ale z tymi dlc w zestawie to pierwsze slysze
     
  8. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    werja od GLOBAL jest po polsku z dubbingiem, wszystkie poprzednie DLC w zestawie
     
  9. AbatedMarcin

    AbatedMarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    ta od global po angielsku jest

    Release: Dragon.Age.Origins.Awakening.XBOX360-GLoBAL

    [+-...Platform...: Xbox360 / PAL-RF
    [+-...Company....: Electronic Arts
    [+-...Packager...: That dude down in wallmart
    [+-...Genre......: RPG
    [+-...Disks......: 1 dvd
    [+-...ReleaseDate: Mar 15-2010
    [+-...Players....: at least 1
    [+-...Format.....: .iso
    [+-...NetSupport.: TBA
    [+-...Supplier...: Yes
    [+-...Languages..: .uk at least
     
  10. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6



    nie, jest po polsku, sprawdzone
     
  11. AbatedMarcin

    AbatedMarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    masz ja i po polsku z dubbingiem ale takim orginalnym bo kiedys moj kolega sciagnal gre i byla po polsku ale glosy z ivony byly .
     
  12. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Jesli nie gralem w podstawowego Dragon Age'a to gra pojdzie? :]
     
  13. Krakusek

    Krakusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak, jesli gralbys w podstawowa gre moglbys zaimportowac postac
     
  14. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Udało się komuś odpalić jakiś DLC np Powrót do Ostagaru z tej płyty? bo ja mogę najwyżej importować postać z podstawki ale nie mam dostępu do DLC, ktoś rozwiązał ten problem?
     
  15. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    To dobrze bo czytalem gdzies ze bez podstawki nie pojdzie, ale jesli tak to super!
     
  16. AbatedMarcin

    AbatedMarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    te dlc sa do podstawki wlacz zwykle dragon age i zobacz czy sa a jak nie to zainstaluj na dysku przebudzenie lub zobacz czy dlc przypadkiem na dysku juz nie sa
     
  17. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ktoś w nią już grał? Jak wrażenia? Podstawową gre przeszedłem, ale czekam na opinie z dodatku.
     
  18. Szark

    Szark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam ten sam problem co hardin. Zrobiłem też to co napisał AbatedMarcin lecz nie pomogło.Jakieś inne sugestie?
     
  19. marwol

    marwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może ktoś oficjalnie potwierdzić czy wersja global jest wersją PL?
     
  20. Szark

    Szark Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wersja od global jest wersją pl :)
     
  21. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Więc ktoś wie jak uruchomić poprzednie wersje DLC do zwykłego początek?? czy nie ?? bo nie wiem jak i inni też nie .
     
Wczytywanie...

Poleć forum