1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age: Początek

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ziombel, Grudzień 8, 2009.

  1. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Witam, mam pytanka odnosnie tej gry.
    1. Jak dostać się do Orzamaru (mam misje, zeby wszystkich zebrac)
    2. Jak dostać się do Elfów :D

    Nie mam pojecia jak to zrobic, moze to sie jakos inaczej nazywa na mapce ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lwr

    Lwr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z brzucha.
    1. Idz do Gór Mroźnego Grzbietu.
    2. Nie wiem. Jeszcze nie byłem.
     
  4. gwynbleidd84

    gwynbleidd84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Żeby dostać się do elfów musisz iść do Skraju Lasu Brecilian.
     
  5. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam pytanie dotyczące tej gry ale bardziej techniczne niż gameplay'owe

    otóż gram wojownikiem przeszedłem "prolog" (zamek) i teraz jak trafiam do wioski nie widac mi tekstur widac postacie oraz kufry i bramy osady ale nic po zatym ... nawet nie tyle co nei widac tekstur one są przezroczyste niema nawet kontur , czy zarysów budynków, namiotów i co tam jest .

    Czego to jest wina i jak temy zaradzić ?? może to być wina nagranego obrazu gry ?? mam iX 1.6 i odpalam z płytki active iso??

    Dziękuje z góry za pomoc !!
     
  6. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Sprawdzałeś obraz w abgx? Jak tak to na 100% źle nagrana płytka. Spróbuj jeszcze raz, albo spróbuj nagrać na dysk.
     
  7. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem na verbatimy, x 2,4
    sprawdzany i :
    [​IMG]

    nie moge zainstalowac gry na dysku wysiada przy 97 % nie można odczytać płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum