1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Age- Pytania, poradniki, problemy itp.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez thekoniq, Styczeń 23, 2010.

  1. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Siema chciałbym założyć nowy ogólny temat o Dragon Age: Początek...... A więc (moje) pierwsze pytanie brzmi jaką wybrać specjalizacje i rodzaj broni grając człowiekiem szlachcicem jeśli chcemy mieć postać która poradzi sobie w każdej sytuacji......(?) :)

    PS. Nie znalazłem innego takiego tematu(szukałem przez wyszukiwarkę)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. termbest3

    termbest3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez dobrego maga w druzynie gg no re. wg mnie pownienes stworzyc albo typowego tanka albo maga zniszczenia
     
  4. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Aha to thx zrobię sobie berserka z 2h-bronią

    Oczywiście temat jest (jak już wspomniałem) dla wszystkich posiadaczy Dragon Age: Początek na X360.... Jeśli macie pytania itp. to piszcie

    Edytuj Posty! KrzQ
     
  5. AbatedMarcin

    AbatedMarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    mi sie najlepiej gralo w DA majac taki sklad : 2 tankow (ja(tarcza i 1h weapon,spec templariusz i czempion) i Alistair) healer (Wynne) i ranged dps (Leliana) . Grajac na hardzie takim skladem szlo mi tak dobrze ze pod koniec gry mialem ok 130 okladow leczniczyc z czego polowa to byly te lepsze
     
  6. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Czyli opłaca się zrobić czempiona?? Z tego co wiem lepszy jest łupieżca(grając 1x+shield) : premia do odporności fyzycznej (DEF) i kondycja (Żółty pasek) jedyny jego minus to to że nauczymy się tego , stawając po stronie kultystów w quescie "URNA ŚWIĘTYCH PROCHÓW". Zresztą wszystko jest opisane tu:
    http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=941&PART=50

    Taaaa...... miałem taki skład Ab Marcin, chodziło mi o postać główną


    EDYTUJ POSTY!! KrzQ!
     
  7. AbatedMarcin

    AbatedMarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oleśnica
    no tak ale to jaka postacia grasz w pewnym sensie decyduje o skladzie bo jak np sobie lotrzyka zrobisz i bedziesz lazic z lucznikiem magiem i psem to raczej daleko nie zajdziesz
     
  8. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Bede gral 1h+shield, lupiezca...
    (Bede gral od nowa, teraz jestem na wyjezdzie, wracam do domu (na x'a .) jutro)
     
  9. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie koniecznie ja byłem łupieżcą a nie stanąłem ostatecznie po stronie kultystów :p wystarczy dwa razy przejść ten moment bo te klasy zachowują się w profilu wiec jak raz przejdziesz i wypijesz tą krew a potem odloadujesz wcześniejszy save i im się przeciwstawisz nie wypijesz krwi, ale i tak będziesz mógł wybrać klasę łupieżcy :) ja tak zrobiłem żeby Wynnie ode mnie nie odeszła :) a łupieżca jest lepszy od championa :) jeśli chodzi o człowieka szlachcica to polecam:
    wojownik z tarczą, klasa templariusz(przydaje się bardzo przy wrogich magach) i łupieżca -> ja taki byłem i nikt mi nie podskoczył :p
     
  10. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    OK to wielkie thx..... Mam jeszcze jedno pytanie...... Czy na xboxie jest aktywna pauza?? (Nie znalazłem w sterowaniu)
     
  11. BYEBYEorDIE

    BYEBYEorDIE Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie:
    - mag/wojownik klasa Arcane warrior - miażdzy!
    - Wynnie
    - Morrigan
    - Krasnal:D

    Gra była tak łatwa w tym składzie że, pod koniec biegałem bez Morrigan a wziąłem pieska
     
  12. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jest na zasadzie tego co było w mass effect jedynce, nie wiem jak wygląda na kompie to Ci nie powiem czy taka sama, ale na pewno jest:)
     
  13. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    No rzeczywiście jest ale trochę dziwna......... Włącza się kiedy wciśnie się jeden z grabów (LT lub RT, nie pamiętam który ale chyba ten pierwszy), tak więc pauza nie jest mistrzowska..... :(
     
  14. Zbyszko8406

    Zbyszko8406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tu i Tam
    Witam ..mam pytanie czy w grze Dragon Age Początek .. bo wypaliłem i nie ma języka pl ...czy jest gdzieś w opcjach żeby przestawić ?
     
  15. adrian121

    adrian121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    A masz ustawiony dashboard na język polski? Jaką wersję gry wypaliłeś? Od Skaza?
     
  16. Therioon

    Therioon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Manchester
    To ja mam takie pytanie. Czy w tej grze jest multiplayer ?
     
  17. Zbyszko8406

    Zbyszko8406 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tu i Tam
  18. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Z tego co wiem to nie ma.........
     
  19. Lord Ez_pot

    Lord Ez_pot Banned

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Ja to grałem jakoś tak na dziko :) Główna postać - wojownik (specjalizacje - Templariusz i Czempion (pozostałe różnie, ale również każda postać miała ich dwie) Alistar, Sten i Morrigan). Grałem tylko sobą (wyjątki - misja obok zrujnowanej świątyni gdzie trza było zabić smoka - wszyscy padli a ja grałem samą Morrigan i nawalałem z blyskawicy, lodu poziom 1 i 2 oraz z jeszcze czegoś i co chwila mikstura z lyrium oraz okład leczniczy i bez problemu mi się udało... To samo zrobiłem w walce z Arcydemonen :)
     
  20. LordSikora

    LordSikora Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlc

    Mam pytanie odnośnie DLC. Czy dodatki dostępne przy pre-orderach czy przejściu DA: Journeys i inne są dostępne w jakiś inny sposób. Mam wersje na Xbox 360 i chciałbym je jakoś pozyskać. Po zakupie na gram.pl otrzymałem tylko pas przywódcy gildii i obrączkę pamięci. Z rynku Xbox pobrałem jakieś prezenty, Powrót do Ostagaru, Szczyt Wojownika, Kamiennego więżnia i Darkspawn Chronicles Są inne dodatki z tego co widzę ale nie można ich pobrać za punkty. Czy gdzieś można uzyskać kody EA na te przedmioty? A może ktoś handluje takimi kodami?
     
  21. ZonkMan

    ZonkMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Siema, która specjalizacja dla maga jest najlepsza jeśli chodzi o ofensywe??
     
Wczytywanie...

Poleć forum