1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Ball Z Raging Blast - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez stroju, Grudzień 7, 2009.

  1. stroju

    stroju Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    ściągnąłem grę Dragon Ball Z Raging Blast PAL XBOX360-STRANGE
    przeskanowałem abgx360 i wszystko pokazało że jest ok, wypaliłem no i konsola nie czyta gry, pojawia się logo xbox 360..

    mam przeróbkę ixtreme 1.6 i inne gry chodzą, problem gry czy konsoli??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gwynbleidd84

    gwynbleidd84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Raging Blast jest to WAVE 4, więc musisz mieć ix 1.61, albo używać płyty z activate.iso!
     
  4. stroju

    stroju Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    a czy mogę sobie samemu wgrać ixtreme 1.61 ?? i gdzie znaleść go w ogóle..
     
  5. qwe4321

    qwe4321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak umiesz to możesz. jak masz liteona to nie możesz chyba że masz ixtreme 1.61 do niego . które jeszcze nie wyszło. Polecam active.iso
     
  6. stroju

    stroju Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    jest gdzieś jakieś info jak tego dokonać??

    nie mam i wyczytałem że nie ma jeszcze na liteona i że się może pojawi, natomiast szukam o tym activate.iso i nie moge znaleść nic na ten temat..
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    szukaj dalej
    podpowiem ci ze jest taki temat w dziale poradniki iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum