1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragon Ball Z: Ultimate Tenkaichi - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArturoOo17, Listopad 11, 2011.

  1. ArturoOo17

    ArturoOo17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z przejściem Oozaru. W momencie, gdy trzeba szybko naciskać B pasek praktycznie w ogóle się nie unosi. Natomiast w Hero Mode, gdy taka sama sytuacja ma miejsce z Baby oozaru problemu nie było i po może 7 kliknięciach pasek był na maksimum. Czy wie ktoś może, co zrobić, aby w Story Mode to się udało przejść?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    w tej grze trzeba cierpliwości, trzeba naciskać guzik tak żeby roz***** pada w najlepszej pozycji palców i najszybciej.
     
  4. SquintRook53298

    SquintRook53298 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuj wsadzić pada do klatki z rozszalałymi królikami , na pewno pomoże
     
  5. patrylux16

    patrylux16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ten sam prooblem męcze się z tym chyba z 2 godziny powiedzcie czy faktycznie trzeba mieć do tego wprawe czy coś jest z padem,albo czy da się to jakoś ominąć cokolwiek,chociarz z padem to watpie żeby coś było bo sprawdzalem na dwóch i jest to samo.
    PoMOCY
     
  6. patrylux16

    patrylux16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    trzeba umiec w to grac porostu :D
     
  8. patrylux16

    patrylux16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to powiedz mi jak mam to zrobić? napiepierdzielam z całej siły ten przycisk i gówno mi to daje za przeproszeniem .??
     
  9. katido

    katido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pabianice
    u mnie to dziala bez zarzutu faktycznie trza nawalac dosc szybko moze cos jest z kopia gry.
     
  10. patrylux16

    patrylux16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    szczerze powiedzaiwszy mam xboxa od 2 dni więc może jeszcze niezbytnio sie wprawiłem wogole ta gra jest dla mnie trudna przy qte
     
  11. patrylux16

    patrylux16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jednak chyba coś jest z kopią gry, to niemożliwe tak szybko nawalać i dochodzi tylko do połowy zal tej gry.
     
  12. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    u mnie działa a to nie jest trudne bo w naruto było 8 przycisków w qte to jest dopiero trudne;))
     
  13. Michał Kuniak

    Michał Kuniak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiem tak, również miałem problem z naciskaniem jak najszybciej klawisza :) bynajmniej jesli robiłem to kciukiem :) wtedy wpadłem na pomysł aby naciskać palcem wskazującym, było znacznie szybciej :)
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    problem jest głównie przy meta coolerze core ja też za żadne skarby sceny z przyciskiem y(żółtym) nie umiem przejść jakby się nie naciskało dochodzi do połowy i koniec i tak za każdym razem, i różna technika stawiam na gre pada mam nowego:)
     
  15. patrylux16

    patrylux16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hehehehe własnie ja tez probowałem palcem wskazującym i nic,nawet 2 próbowałem i to samo jest ., a niemożna jakoś wgrać savy albo kody wpisać na odblokowanie wszystkich misji ? chodzi mi o to zeby w 2 sobie pograć na xboxie i jakby wszystkie postacie i formy były odblokowane to byłby git.?
    ps. a w hero mode nieodblokuje się jakoś tych postaci ?
     
  16. patrylux16

    patrylux16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    up.
     
Wczytywanie...

Poleć forum