1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragona age 2 i nowy dash

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez kylex, Marzec 9, 2011.

  1. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, mam extreme LT + i dash 2.0.12611.0. Dzisiaj po włożeniu napędu DA2 włączył mi się komunikat o konieczności aktualizacji. Czy po jej dokonaniu pozostałe gry będą mi działały? Czy jej instalacja może mieć jakieś konsekwencję. Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie będzie Ci działać CoD MW 2, BO oraz Halo Reach - jeżeli masz nagrane je bez patcha AP 2.5
     
  4. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tych gierek mam tylko black ops w polskiej wersji od szopasquad. Jak zatem mam nagrać je z tym patchem?
     
  5. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Do PL wersji nie ma ap25.
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz ściągnąć inny release - bodajże "TP" - do niego chyba jest patch
     
  7. siemalarry

    siemalarry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja niestety najpierw zrobiłem aktualizacje a teraz cierpie z powodu nowego dziwnego interfejsu i braku możliwości zagrania w black ops. czy jest jakis sposób żeby wszystko wróciło do normy ? prosze o pomoc

    ok juz mniej wiecej wiem o co chodzi ( czytanie nie boli )

    nie wiem tylko o co chodzi z patchowaniem gry na LT+ ale moze jakos sie w tym ogarne
     
  8. kalisz

    kalisz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, nie mogę założyć nowego tematu więc napiszę w tym. Po włożeniu płyty z Dragon Age 2 do napędu mojej konsoli pojawiła się informacja o aktualizacji. Przeróbka jaką posiadam to ixtreme lt 1.1, nigdy wcześniej grając w nowe gry nie miałem takich problemów. Mam wykonać tą aktualizacje z płyty? Czy może to w jakiś zaszkodzić mojej konsoli?
     
  9. maydayxxx

    maydayxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja również nie mogę założyć nowego tematu. Problem mam podobny jak nie miałem dysku AC:B odpalał mi normalnie ale musiałem najpierw wyciągnąć pena z konsoli, po wystartowaniu gry podpinałem i save wszystko było ok. bo w przypadku kiedy pen z profilem był podłączony wyskakiwał komunikat o aktualizacji. Ale omijałem ten problem do czasu kiedy kupiłem dysk i zainstalowałem AC:B na dysku i już mi ciągle woła o aktualizację ? Jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu ?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zaultualizowanie konsoli
     
  11. maydayxxx

    maydayxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli jak soft na pena i z pena ruszy ?
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum