1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dragons.Dogma.XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Maj 19, 2012.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    NO I WRESZCIE JEST

    [​IMG]

    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG
    XGD3: TAK
    UPDATE: TAK [14719]

    NA OBECNA CHWILĘ NIE MA MOŻLIWOŚCI GRY
    NA LT BEZ NAGRANIA GRY IHASEM Z ODPOWIEDNIM BURNER MAXEM PO CZYSTE PLYTY


    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    ~opeael2: Jeśli przeszkadza Ci mój post, to go usunę, ale myślę, że jego obecność w jakimś stopniu zapobiegnie głupim pytaniom, więc będzie pożytkiem dla każdego.

     
    1 osoba to lubi.
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie mam nic przeciwko a moze uda nam sie wyeliminować chociaż część głupich i bezsensownych pytań jak nagrać i czy bedzie dzialać bo wszystko jest zawarte w poscie adama i w logu z abgx


    prosze również moderatora działu o warnowanie kazdego kto zada glupie pytanie o to jak nagrac i czy bedzie działać na takim czy owakim dashu i lt
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  5. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Aktualnie nie da się wypakować obrazu do Xex...
     
  6. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    To nie ma możliwości grać na RGH ?
     
  7. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    idzie , ale przerób poprzez Iso2God
     
  8. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Da sie do xex bo niby czemu nie ? Sam tak wypakowalem.Wersja xexiso 1.0.0.7 .Tylko faktem jest ze gra wypakowuje sie na setki plikow i kopiowanie trwalo okolo godziny ;) gra kozak polecam
     
  9. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jest ok działa. Ale już na początku czuć japońską zagrywkę, dlatego omijam produkcje CAPCOMU. Niestety rynek RPG dla europy do nich nie należy.
     
  10. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    iso2god wszystko działa tak jak powinno.
     
  11. nerialis

    nerialis Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taka sytuacja :

    Xbox 360 Jasper, napęd Lite-on, LT 2.0, Dash 14719, nagrywarka w komputerze "standardowa"
    Gra Max Payne działa, obie płyty zainstalowane na dysku konsoli z trikiem mp3, uruchamiają się, do IX rozdziału bez problemów.
    Inne starsze tytuły także działają ( np. Syndicate )

    Z Dragon's Dogma mam problem :

    - obraz przerobiony na LT 2.0 za pomocą Xbox Backup Creator
    - płyta nagrana z opcją Truncate, płyta Omega, nie było błedu
    - zgranie na dysk konsoli z trikiem mp3, bez problemu 100%
    - gra się uruchamia i działa jakoś 5 minut, później błąd z czyszczeniem płyty szmatką

    Pytanie :
    - płyta się jednak źle nagrała ?
    - trik z mp3 działa tylko dla Max Payne 3 ?
    - jakiś inny "chochlik" ?

    Post wrzuciłem do tego tematu, gdyż dotyczy konkretnie tej gry, z Maxem sobie poradziłem więc do jego głównego wątku nie pasował.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zagraj z plytki, wykasuj z hdd
     
  13. hobbit

    hobbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na innych portalach jest już informacja że gra posiada dodatkowe zabezpieczenia.Jedyna opcja zeby zagrac w gre to nagrac ja nagrywarka IHAS 100% inaczej wywala gre po 5-10 min grania.
     
  14. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    premiera gry jest 25 maja. więc może wyjdzie jeszcze wersja która nie będzie wywalać po normalnym nagraniu gry. czytałem że zmiana layera na 2086912 coś pomaga. ale nie sprawdzałem jeżeli jest ktoś chętny żeby to sprawdzić to niech się podzieli swoimi relacjami
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Słabe płyty/nagrywarka.

    Zawsze gry XGD3 nagrywają się z tym LayerBreak'iem...

    CIV? Daj link.
     
  16. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    XGD3 nagrywa się zawsze z LayerBreak = 2133520. Byle jaką grę ściągasz to ma ona LayerBreak w pliku .dvd ustawiony na 2133520 i tak nagrywasz. Serio nie wiedziałeś o tym?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wrzuć do napędu płytę XGD3, przepuść przez abgx'a (w "Input" wybierasz "Burned DVD), sprawdź komunikat na żółto (powinien być na samym początku).

    Zobaczymy, kto tu o czym nie wie...
     
  18. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Panowie spokojnie, jesteście fachowcy więc skupcie się : co z tą grą? są jakieś konkretne rozwiązania jak w nią pograć? wielu ludziom po kilku minutach wywala że nie można odczytać płyty? tak wygląda zabezpieczenie CIV?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Żeby to było CIV, to raczej wyskoczyłoby "Nie można autoryzować dysku". Wygląda bardziej na niską jakość nagrania/płytę "minusa"
    /napęd Hitachi.
     
  20. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ok, za kilka godzin nagram, sprawdzę i dam znać jak to chodzi. Swoją drogą jak kolega wyżej też nagrywam zwykłą nagrywarką na verbach pod lt2.0 z dashem 14719 i dzięki trikowi z mp3 mogę grać w najnowsze gry ale ciekaw jestem właśnie tej
     
  21. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Adam34689 trochę nie rozumiem tego co napisałeś. Chodzi o to że zwykłe nagrywarki nagrywają niską jakością? A Hitachi wysoka i dlatego tu wywala błąd a tu nie ? Dareckas szkoda płyty. Ja mam taką samą sytuację jak Ty. Poświęciłem płytę i nie działa. Po kilku minutach wywala błąd ze ściereczką. Więc dobra rada - nie nagrywaj jak nie masz patentu bo stracisz dvd
     

Poleć forum