1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Drażniący problem!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez michall1979skc, Kwiecień 6, 2009.

  1. michall1979skc

    michall1979skc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Prosze kogos o porade mam taki mianowicie problem nie mogę włączać konsoli padem i nie palą sie diody od kontrolerów przy konsoli i ta dioda od zasilania a po za ty konsola dziala bez zażutu/ stało sie to mi po przeróbce , jak wróciła konsola do domu tez był ten problem ale po pewnym czasie zjawisko sie samo naprawiło po niecałych 2 msc jest to samo czy ktos mi podpowie co z tym zrobić????????:pLIS..ps dodam jeszcze że konsola była przerobiona w firmie ROBSON w warszawie!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale pad Ci się włącza?
     
  4. michall1979skc

    michall1979skc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak pad mi sie włącza bez problemu
     
  5. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Też mam pomysł podłącz zasilacz :D
     
  6. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    a tak na serio to zsynchronizuj pada....
     
  7. norberdo

    norberdo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    zGora
    No ladnie ladnie.. teraz gdyby znalazl sie kto bardziej nadgorliwy to dzieki Tobie firma ROBSON z Warszawy mialaby niemaly problem przez nielegalna dzialalnosc jaka jest przerabianie konsol ;)
     
  8. S_X

    S_X Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2008
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a kto ci powiedział ze przeróbka konsoli jest nielegalna ??? lol to mnie roz....o. Czlowieku jakby to bylo nielegalne to by na allegro nie bylo tego czy tam gdzi indziej. Pozatym prosta zasada przerabiasz tracisz gwarancje i tyle. Na koniec jeszcze raz lol
     
  9. Yoshimori

    Yoshimori Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Sądzę, iż kolega norberto zażartował, nawiązując do ostatnich wydarzeń, czyli zatrzymania osoby przerabiającej konsole ;). Tak więc nie unoś się jeśli nie jesteś na bieżąco w temacie lub po prostu nie umiesz zrozumieć żartu... I nie przesadzaj z tym "lol" bo odnosi się ono w tym wypadku tylko do Ciebie...
     
  10. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ja mam tak ze swoja konsola ze jak wlacze na padzie konsole to na konsoli niby zapali sie zielone pole ze znalazlo pada./.na padzie tez sie swieci ale konsola jakby zatrzymuje sie w tym stanie..dopiero w momencie jak przelacze TV na tryb HDMI to wtedy cala konsola rusza i dopiero w tym momencie pojawia sie na ekranie logo i wcvhodzi glowne menu...do momentu az nie przelacze na TV w tryb HDMI to nic konsola nie pracuje..tez takie dziwne..dawniej na zwyklym tv CRT nie mialem czegos takiego....i nieraz tez mi sie tak zdarza ze jak wlacze padem konsole to konsola sie wlacza ale szuka caly czas pada i nie moze go znalesci..dopiero znajduje w momencie przelaczenia tv w tryb HDMI
     
Wczytywanie...

Poleć forum