1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dreamfall The Longest Journey- Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez simex318, Marzec 21, 2012.

  1. simex318

    simex318 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam. Moja konsola Xbox pierwszej generacji zaczyna szwankować.
    Problem zaczyna się gdy Zoe dociera do Japonii. Wszystko idzie OK. Docieram do Wati CORP. Nagle dzwoni Olivia... Jest OK. Wchodzę do Wati CORP. , Jest OK. Kręci się kólko ze znakami, chwilę czekania i kólko staje.
    Miałem już tak w innych misjach, Ale reset konsoli pomagał, w tym przypadku nie...
    Czy to przez przegrzanie się, bo w Dreamfall'a dziś grałem przez 5 godz.?
    Czy jakaś inna przyczyna...
    Pomóżcie mi.
    Chcę zobaczyć co będzie z Rezą...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    złe nagrana jak restart nie pomaga lub uszkodzone iso nagrane/ jak orginał może być porysowany w danym miejscu i dlatego
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Xbox pierwszej generacji to nie 360-tka.On się wcale nie przegrzewa.
    Jeśli masz konsole przerobioną to ściągnij jeszcze raz iso z grą,a jeśli grasz na oryginale to być może jest to wina płyty bądź czytnika.
     
  5. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    A coby wykluczyc problemy z nosnikiem szpilaj z dysku.
     
  6. simex318

    simex318 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Kłopot. Akurat grę mam na dysku nie na płytce...
     
  7. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W takim razie ściągnąłeś złą wersję, pobierz grę ponownie.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. seski
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    907

Poleć forum