1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dreczace pytanie odnosnie napedu Hitachi i Ixtreme 1.51

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez borekgt, Listopad 14, 2009.

  1. borekgt

    borekgt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Legnica
    mam pytanie ktore mnie dreczy od kiedy stoje przed nagraniem gta4:eflc mam naped hitachi i przerobke ixtreme 1.51 i pytam czy musze przerabiac wave4 na 3? bo dowiedzialem sie ze teoretycznie powinno mi chodzic bez patchowania. nie nagrywalem zadnej gry juz chyba z miesiac i wole sie upenic. i to samo ma sie acII i Tekkena. z gory poiwem ze szukalem ale nie znalazlem nic na ten temat:/ z gory dzieki wielkie za pomoc

    ps. dnia dzisiajszego ujrzalem okienko w boxie ktorego nie chcialem ujrzec:((
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na Hitachi pójdzie jak masz iX 1.51
     
  4. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wlasnie tez mam hitachi 1.51 chyba i mi gry nie chodza
    nie wiem co to moze byc
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to znaczy, że albo nie masz iX 1.51 albo nie masz napędu Hitachi
     
  6. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hitachi mam ale ix 1.51 pewnie nie tylko 1.5 ale dzis mi sie sciagnie ac 2 to zobacze zostalo mi jeszcze 8 plyt
     
  7. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Napewno nie masz 1.51, bo by Ci chodziły. Puść skan przez abgx, bo może plik jest uszkodzony.

    Ps. Chyba partów, a nie płyt ;p.
     
Wczytywanie...

Poleć forum