1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dręczący status

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez WiLkU, Lipiec 2, 2009.

  1. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szukałem na forum ale nie ma odpowiedzi - wie ktos może czym jest spowodowany kod statusu 8007af9 ? Konsola przyjechała od M$ odrazu pojechałem przerobic i teraz dreczy mnie takie cos . Normalnie moge sie zalogować do live i grać lecz jak np: wyjde z gry to wywala mi ten kod statusu .


    I teraz następne pytanie na próbe wypaliłem Red faction żeby zobaczyć czy mam wgrany iXtreme 1,6 , lecz wywala błąd : wyczyść płytkę szmatką . Jest to wina płyty dodam ze na tych samych płytach starsze gry chodzą , czy może iXtreme ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Raczej to wina płyty jak masz to sprobuj nagrac gre na dysk i problem powinien zniknac.
     
  4. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dysku niestety nie posiadam . Może coś przeoczyłem , czy przy iXtreme trzeba jakies dodatkowe patche wgrywać na płyte czy cos?
     
  5. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Patche wygrywasz tylko jak masz grę wave3 a ixtreme starszy od 1.51. A co Ci w M$ dokładnie wymieniali ? Może napęd już siada... ? Albo porostu płytka shit ? Najlepiej Verbatim, a co do kodu statusu nie mam pojęcia, może przeróbka jakaś lipna, ale wtedy wogóle byś nie pograł.
    A i jeszcze jedno jeśli masz router to może pingować i wywalać takie kody... Kod statusu: 80072741 wywalany jest przez ping, spróbuj wyłączyć ściąganie, może pomoże, ale nie jestem pewnien.
     
  6. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli z twojego posta wynika ze powinienem wgrać ten patch , jak to zrobić poprostu wrcicic gre w abgx , a na płytkę nic nie wrcucac ? Szukałem ale nie mogłem nic znaleść
     
  7. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Nie nie wgrywaj ! Jeśli masz ixtreme 1.6 to nie ma potrzeby.... Jeżlli winny był by ixtreme który był by starszy niż 1.51 to by Ci płytke czytało jako dvd.... Jak spatchujesz na wave2 przy iextreme1.6 to Ci nie ruszy. Przeczytaj dokładnie co napisałem.
     
  8. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli wina płyty , później spróbuje na verbatimie
     
  9. QuickShare

    QuickShare Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Torun
    Albo wina płyty , albo coś nie wyszło w czasie nagrywania ;) Więc , radzę nagrać jeszcze raz :)
     
  10. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Mi się wydaje że to raczej wina płyty ale najlepiej sprawdzić a o tym kodzie błędu pierwszy raz słyszę.
     
  11. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko szukałem wszędzie o tym kodzie statusu i niegdzie nie ma :( A i jeszcze teraz nie nie pojawia się marketplace i wtedy nie moge zrobić aktualizacji do gry , wie ktoś co jest? Dodam jeszcze , że nie innych kontach xbox live w ogóle nie moge sie zalogowac
     
  12. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    Czyli router pinguje, albo siada...
     
  13. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie mam routera :DD
     
  14. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    No to w takim razie nie mam pojęcia ...
     
  15. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może jest możliwość , że Multimo coś szwankuje , bo mają w tym tyg załozć mi 2 mb , więc może coś robią . A i dodam jeszczę , że ten status nie pokazuje się zawsze .
     
  16. Palik

    Palik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Żagań
    No bardzo prawdopodobne, zakładam, że Multimo to dostawca Twojego neta, być może jakieś problemy techniczne mają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum