1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Drifting w forza 3!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maxiu_10#, Wrzesień 19, 2010.

  1. maxiu_10#

    maxiu_10# Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam, mam takie pytanie, czy w fm3 jest drift a jezeli jest to gdzie bo nie moge nigdzie znaleźć!!

    Z góry dzieki!! ;]:eek::eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    krzyżakiem w lewo
     
  4. Kacperekk

    Kacperekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak jak wyżej... wybierasz sobie byle jaki wyścig jaki chcesz tor i w trakcie wyścigu dajesz krzyżakiem w lewo i w górnym prawym rogu będziesz miał pkt za drift
     
  5. pieczq

    pieczq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w tej grze niema osobno driftu tylko w każdym wyścigu jak chcesz to dajesz krzyżyk w lewo i masz pkt driftu
     
  6. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A takie buty to muszę dzisiaj to sprawdzić bo lubię polatać bokami hehe ;) kupiłbym kierownice ale oryginalna zbyt droga , a może jest jakiś zamiennik który też działa bezprzewodowo ?
     
  7. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Możesz kupić przełączkę pada z ps2 i podłączyć do niej kierownice. To wymaga orginalnego pada przewodowego do Xboxa 360.
    Pomogłem? Kliknij dziękuję.
     
  8. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Tylko najlepiej żebyś sobie przystosował auto do driftu, bo bez tego nie każdym autem sobie elegancko podriftujesz. Jeśli nie chce Ci się samemu konfigurować to możesz pobrać gotowe ustawienia w witrynie (tylko musisz mieć Golda).
     
  9. Guccimane

    Guccimane Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy okazji popatrz na youtube są poradniki jak driftować
     
Wczytywanie...

Poleć forum