1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Driver San Francisco a uruchamianie z dysku.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Tomekzc, Marzec 16, 2012.

  1. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam pewien problem, a mianowicie mam zainstalowanego poprawnie na dysku Drivera SF jednakże podczas gry i tak caly czas chodzi plyta w napędzie. Czy tak powinno być czy tylko u mnie taki problem, bo jest to troche dziwna sprawa.

    Jeśli to zły dział to prosze grzecznie o przenieśienie jednak ten wydał mi się najbardziej odpowiedni
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    w przypadku gier XGD3 po zgraniu na dysk plyta jakis czas sie kreci jakies 5-7 min tzw czas mulenia pograj troszke dluzej cierpliwosci na pewno zacznie chodzic z dysku
     
  4. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak, owszem mam tak z każdą grą XGD 3 lecz w czoraj grałem w Drivera z 3h i caly czas muli
     
  5. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    tez tak miałem w driverze,ze długo się płyta kręciła w napędzie ,pomogło wyjść z gry do dashbordu i załączenie jej z powrotem , z trzy razy tak miałem i to jeszcze pod koniec gry,
     
  6. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    niestety twoj sposob mi nie pomogl :(
     
  7. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    nie wiem co może być przyczyną ,laser w napędzie?płyta gorszej jakości?(ja miałem z inter jakieś śmieszne shivaki)ale instalowała się na dysku w 100% i dawała rade nagrywane zwykła nagrywarka LG , mam X360slim wgrane LT2,0 dash 599
     
  8. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Też mam taki problem. Dash 604, LT2.0. Wiem co może być przyczyną gra jest xgd3 czyli zajmuje ok 8gb a zainstalowanego jest na dysku 5gd także resztę może doczytywać z płyty.
     
  9. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Twoja teoria cos w sobie ma ale nie wydaje ci sie ze w takim wypadku kazdemu by doczytywalo a nie tylko niektórym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum