1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Driver: San Francisco

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotrek95, Wrzesień 1, 2011.

  1. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Czy dam radę odpalić Driver: San francisco na LT+ 1.9?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    obecnie tylko z jtagiem. podobno nie bedzie takiej mozliwosci z powodu nowego formatu w jakim gra jest zrobiona i zostaje czekac na lt 2.0
     
  4. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A kiedy można spodziewać się LT+ 2.0?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    lt+ do ap25 zajelo okolo 2tyg liczmy ze tyle chociaz nie wiadomo c4eva zero info na ten temat.ja sadze ze miech ms napewno dobrze zabezpieczyl sie tym nowym formatem
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    driver nie bedzie miało ap2.5 ani XD3 więc nie mówcie głupot pierwszą taką grą bedzie zapewne GOW3
     
  9. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nie wiemy nic o tym powiem co że na 100% te zabezpieczenia już na serio będą w październiku BF3 MW3 i inne bedą miały nowe zabezpieczenia ale lt2 wyjdzie za 2tyg od wporowadzenia tego formatu bo c4 ma już lt2 tylko trzeba zrobić testy itp
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak mogli miec zrobione cos czego nie bylo,mieli na czym potestowac? bo nie bylo do tego gier. jakbys mial opony a brak samochodu tez je wytestujesz?swoja droga jakby driver byl na lt 1.91 to by juz wyszedl dawno a nie byl tylko na jtaga
     
  12. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dawidek295
    Driver MA XGD3. Chyba że wierzysz iż normalna wersja pojawi się wraz z oficjalną premierą gry, albo krótko po niej. A co do tematu. Bez Jtag'a się nie odpali. Tak jak koledzy napisali wyżej. Trzeba czekać aż C4eva coś powie. Póki co strona milczy.
    W ogóle coś bez echa przeszła ta informacja o pierwszej grze na XGD3. Chyba scena jest dalej podniecona wieścią o reaktywacji Jtag'a i biednych użytkowników z FW mają w d***e :(
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    dawidek295 driver ma format XGD3 na każdym forum o tym głośno ;P
     
  14. Bis

    Bis Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    372
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Bodajże M$ wydał testowe halo z XGD3 dla zainteresowanych testami.

    edit:
    I nowy driver ma xgd3
     
  15. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    od kiedy ty jesteś ekspertem od przewidywania tego ,że jak gra nie wyszła do sieci w wersji dla xtereme to nie bedzie na lt1.9??
    gry nie ma bo nie ma a jakbyś wiedział to halo reach jest w wersji w nowym formacie był (filmik) więc C4 ma już tzw szkielet wystarczą testy i 99% wiarygodność ,że M$ się nie pokapuje ,że mamy CFW
     
  16. Fabra

    Fabra Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może mi ktos napisać co to jest ten format XGD3 i czy obraz drivera z JTAG pojdzie na lt+1.9
     
  17. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bis
    Dokładnie. Podajże w maju C4eva miał już dostęp do gry z XGD3 więc było trochę czasu aby przy tym pogrzebać. Z tego co wtedy pisał wszystkie wstępne oględziny przeszły dobrze.
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie. co.to jest xgd3 poszukaj

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  19. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dla nie cierpliwych polecam kupic orginal:)dla sie zapowiada naprawde ciekawe a ci co nie chce kupic trzeba bedzie nam troszke poczekac i na obraz tej gry w sieci i na lt 2.0 wazne ze cos sie robi w tym kierunku.a swoja droga serwisy znowu sobie kase nabija:)szczegolnie beda narzekac ci co nie dawno przerobili na 1.91
     
  20. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    zobaczymy jak będzie wyglądał obraz drivera w abgx;)) potem bedziemy pisać jak mowicie ze naprawdę gra ma xGD3 i ap to za 2 tyg c4 wyda lt2.0 jak mowie halo Reach już sprawdził i testy były ok teraz wystarczy poczekać co się podzieje na stronce C4 zapwne w dniu premiery LT2 stronka znów padnie jak to było przy 1.9
     
  21. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bedzie ta sama historia co z assasinem creed 3 wiekszosc jak miala czekac na pc to ja kupila,a reszta czekala. ap podobno nie ma wczoraj byl post odnosnie tego ze ma XGD3.oby jak najszybciej wyszlo i zeby dalo sie grac:) i trzeba kase przygotowac niestety na kolejny raz, na przeflashowania na slimke troszke to kosztuje tak co chwile flashowac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum