1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Driver San Francisco

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jasior, Październik 15, 2011.

  1. Jasior

    Jasior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sciągnąłem najnowszego drivera , odpalam plik iso w abgx i o to co mi wyskakuje ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
    Da sie coś z tym zrobić żeby gra poszła? Nie chce marnować już płyt :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Masz lt2.0 i dasha nie mniej niż 13599 ? To żaden abx tylko imgburn jedna opcja w setting przy layer break ma być calculate a potem przy kliknięciu wypal klikasz truncate. Potem odpalasz konsole i grasz. Batman i Gow3 mi w ten sposób chodzą.

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  4. Jasior

    Jasior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    opisz dokladnie co zrobic z img burnem , wczoraj przerabialem xboxa wiec wszystko najnowsze ;)
     
  5. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Potrafisz myśleć chłopie chociaż trochę ?
    Po pierwsze .napisałem wszystko co trzeba to że Ci palcem nie pokazałem która opcja to jest z rzędu to już mózgiem nie ruszysz. Dwa .google jak nagrać xgd3 ? Omg omg omg

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  6. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, przy wgrywaniu na dysk dokładnie przy 94% wyskakuje błąd, że płytka jest uszkodzona i że mam ją prztrzeć szmatką...pierwszy raz widzę taki błąd.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    słaba płyta albo zły obraz albo nagraj innym programem
     
  9. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płytka verbatim, nagrywalem najnowszym IMG BURN, nie mogę nigdzie znalezc poradnika jak nagrywac xgd3 w clone CD. Obraz jest dobry, bo u innej osoby działa, która nagrywała również przez IMG Burn
     
  10. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na forum pełno o tym jest. a moze laser szwankuje?
     
  11. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cholera, starsze gry ładnie czyta, pozatym jest swiezo po przerobce i czyszczeniu lasera...
     
  12. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czyli zadna gra xgd3 nie działa? moze coś nie tak z wgranym lt?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    albo faktycznie przeczysc plyte a jak nie to wypal jeszcze raz bo innej mozliwosci nie masz:)
     
  14. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a jak nie bedzie działać to konsole posmarowąć smalcem i rzucić żydom:D
     
  15. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To dopiero pierwsza gra, ktora nagralem w xgd3, ale wiecie co jest najgorsze, ze usunalem pliki do nagrania z dysku....ja pier**** muszę sciagac wszystko od nowa...
     
  16. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to że nie instaluje sie na hdd niekoniecznie znaczy ze płyty nie mozesz skopiować znów na kompa?;] i odnowa wypalić?
     
  17. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc nagrałem jeszcze raz programem Clone CD i działa. Jednak jestem zaniepokojony pracą płyty, ponieważ po odpaleniu gry z dysku płyta bootowała dobre 2 min, nigdy czegoś takiego nie było.
     
Wczytywanie...

Poleć forum