1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Driver : San Francisco

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mobil_KrK, Październik 21, 2011.

  1. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Mam problem z gra driver san francisco, gdy chce przepuscic ISO tej gry przez abgx360 wyskakuje blad :

    ERROR: C:\Users\ADRIAN\Desktop\JDownloader\Driver - San Francisco PL X360\Driver
    - San Francisco X360.iso isn't recognized as an XBOX 360 ISO or Stealth file!


    Sciagalem ta gre juz pare razy i za kazdym razem to samo, nie wiem czy abgx nie jest uaktualniony jeszcze do tej gry, czy po prostu obrazy sa lipne.

    PROSZE O POMOC DLACZEGO TAKIE COS WYSKAKUJE, tak wiem co oznacza ten blad, ale chcialbym aby ktos mi wyjasnil dlaczego on wyskakuje..

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Drivera(xgd3)nie przepuszczasz przez abgx, tylko wypalasz z pliku dvd bezposrednio.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Omg... Driver san francisco jest grą xgd3 więc nie da sie jej przepuścić . Jak wyjdzie nowy abgx to dopiero ale narazie niema . Wogóle jakiego masz lt ?
     
  5. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd3 - co to znaczy? jesli moglibyscie wytlumaczyc to bylbym wdzieczny, bo mnie to interesuje.
    Nawet nie wiem, z pol roku temu wgrywalem nowego chyba, jak to sprawdzic to wam powiem. Nie pamietam dokladnie kiedy oddawalem zeby wgral nowego.
     
  6. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pół roku temu ? nawet szans niema żeby poszedł driver sf . XGD3 To znaczy że są już to nowsze gry mają ponad 8 gb (zawsze patrz na romiar to będziesz wiedział)
     
  7. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, aha ; ) Bardzo dziekuje wam za pomoc, naprawde tolerancyjne forum ; )
    To na jakie plytki nagrywac jak ma ponad 8gb? DL przeciez nie starcza..
    I jaka spradwdzic jakiego ma sie tego LT? Wiem, ze mozna po wavach ktore ida, ale nie da sie jakos inaczej? Nie ma jakiejs daty przerobki w informacjach o konsoli czy cos?
     
  8. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płytki będą dobre tylko do 3 procent nie bedzie dochodziło , ale o to sie nie bój bo i tak będzie gra chodziła jak nie dojdzie gra nawet te 3 procent . Niestety niemożna sprawdzić jakiego sie ma lt . Polecam CI przerobić na nowszego lt 2.0 . Driver san francisco już by ci poszedł . Aha i nie przerabiaj na 1.91 bo ci driver sf nie pojdzie jedynie lt 2.0 .
     
  9. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A i jeszcze pytanko, Czy poki nie przerobie LT na nowego, to beda mi szly te 'normalne' gry, do 8 gb? Nie te xgd3. wszystkie te zwykle powinny isc po przepuszczeniu przez abgxa? Bo z tego co mi napisalem xgd3 nie beda mi poki co szly, dlatego pytam o normalne.
     
  10. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak z nowym dashem 13599 . Napisze ci na PW gdzie najlepiej przerobić ja tam przerabiałem i wgrał mi dasha 13599 i lt 2.0
     
  11. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam nowego dasha, bo wgrywalem wlasnie nie dawno i bylem sflashowac konsole spowrotem, bo coflo akutalizacje.
    To chyba przeciez ja mam nowego LT skoro bylem flashowac na nowo, jakis tydzien temu .? Czy zle mowie?
     
  12. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobrze mówisz spróbuj nagrać tego drivera i zobaczysz czy masz lt 2.0 czy nie płytke zmarnujesz lub nie ale chociaż bedziesz wiedział jaki lt . A wiesz jak nagrać ? ?
     
  14. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No pewnie, przeciez nagrywam sobie gierki normalnie ; )
    Czyli podsumujmy.
    1) Lt, to po prostu przerobka, tak?
    2) Gry te powzyej 8gb te xgd3 czy jakies mozna nagrywac na DL, tak?
     
  15. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Tak
    2.Tak troszkę inaczej czekaj dam ci linka zaraz bo na forum jest jak nagrywać gry xgd3
     
  16. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha jeszcze jakim PROGRAMEM zawsze nagrywasz ?:)
     
  17. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej , dziekuje ; )
    To po tym linku sobie popatrze, bo jak nagram plik ISO (ten duzy) to tam w imgburnie trzeba wprowadzac jakies wartosci, zeby smigalo, bo takto abgx tworzy je sam w pliku dvd i jest ok, a podobno jak ISO to trzeba samemu?
     
  18. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  19. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok. Zakladam, ze masz lt 2.0 i najnowszego dasha-badz13599. Masz drivera i imgburn 2.5.6.0. W imgb dajesz plik dvd pozostawiasz opcje z nadpisaniem i wypalasz. Gra bedzie dzialac.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  20. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja ci wytłumacze po swojemu
    Poradnik nagrywania gier by Patryk2828
    1.Ściągnij jakomś grę xgd3 powyżej 8gb np driver san francisco
    2.Odpal IMGBurna (musi być wersja 2.5.6.0 !!)
    3.Masz na górze Tools i wybierz ostatnie options
    4.Wybierz write i masz tam Layer Break (For DL Media)
    5.Zaznacz w tym Calculate optimal
    6.Naciśnij ok
    7.Pózniej Write image file to disc
    8.Wybierasz na górze file i browse for a source file
    9.Wybierasz drivera (plik DVD !!)
    10.Write speed wybierasz 2,4 (masz tam na dole)
    11.Później klikasz yes
    12.Potem Continue
    13.I przy 97/98 procent wyskoczy error klikasz cancel
    14.Potem Yes
    15.I czekamy aż otworzy sie tacka i GRA nagrana !
     
  21. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ps. Jaki error przy 2.5.6.0? Mylisz pojecia.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum