1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Driver : San Francisco

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mobil_KrK, Październik 21, 2011.

  1. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Mam problem z gra driver san francisco, gdy chce przepuscic ISO tej gry przez abgx360 wyskakuje blad :

    ERROR: C:\Users\ADRIAN\Desktop\JDownloader\Driver - San Francisco PL X360\Driver
    - San Francisco X360.iso isn't recognized as an XBOX 360 ISO or Stealth file!


    Sciagalem ta gre juz pare razy i za kazdym razem to samo, nie wiem czy abgx nie jest uaktualniony jeszcze do tej gry, czy po prostu obrazy sa lipne.

    PROSZE O POMOC DLACZEGO TAKIE COS WYSKAKUJE, tak wiem co oznacza ten blad, ale chcialbym aby ktos mi wyjasnil dlaczego on wyskakuje..

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Drivera(xgd3)nie przepuszczasz przez abgx, tylko wypalasz z pliku dvd bezposrednio.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Omg... Driver san francisco jest grą xgd3 więc nie da sie jej przepuścić . Jak wyjdzie nowy abgx to dopiero ale narazie niema . Wogóle jakiego masz lt ?
     
  5. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xgd3 - co to znaczy? jesli moglibyscie wytlumaczyc to bylbym wdzieczny, bo mnie to interesuje.
    Nawet nie wiem, z pol roku temu wgrywalem nowego chyba, jak to sprawdzic to wam powiem. Nie pamietam dokladnie kiedy oddawalem zeby wgral nowego.
     
  6. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pół roku temu ? nawet szans niema żeby poszedł driver sf . XGD3 To znaczy że są już to nowsze gry mają ponad 8 gb (zawsze patrz na romiar to będziesz wiedział)
     
  7. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, aha ; ) Bardzo dziekuje wam za pomoc, naprawde tolerancyjne forum ; )
    To na jakie plytki nagrywac jak ma ponad 8gb? DL przeciez nie starcza..
    I jaka spradwdzic jakiego ma sie tego LT? Wiem, ze mozna po wavach ktore ida, ale nie da sie jakos inaczej? Nie ma jakiejs daty przerobki w informacjach o konsoli czy cos?
     
  8. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Płytki będą dobre tylko do 3 procent nie bedzie dochodziło , ale o to sie nie bój bo i tak będzie gra chodziła jak nie dojdzie gra nawet te 3 procent . Niestety niemożna sprawdzić jakiego sie ma lt . Polecam CI przerobić na nowszego lt 2.0 . Driver san francisco już by ci poszedł . Aha i nie przerabiaj na 1.91 bo ci driver sf nie pojdzie jedynie lt 2.0 .
     
  9. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A i jeszcze pytanko, Czy poki nie przerobie LT na nowego, to beda mi szly te 'normalne' gry, do 8 gb? Nie te xgd3. wszystkie te zwykle powinny isc po przepuszczeniu przez abgxa? Bo z tego co mi napisalem xgd3 nie beda mi poki co szly, dlatego pytam o normalne.
     
  10. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak z nowym dashem 13599 . Napisze ci na PW gdzie najlepiej przerobić ja tam przerabiałem i wgrał mi dasha 13599 i lt 2.0
     
  11. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam nowego dasha, bo wgrywalem wlasnie nie dawno i bylem sflashowac konsole spowrotem, bo coflo akutalizacje.
    To chyba przeciez ja mam nowego LT skoro bylem flashowac na nowo, jakis tydzien temu .? Czy zle mowie?
     
  12. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobrze mówisz spróbuj nagrać tego drivera i zobaczysz czy masz lt 2.0 czy nie płytke zmarnujesz lub nie ale chociaż bedziesz wiedział jaki lt . A wiesz jak nagrać ? ?
     
  14. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No pewnie, przeciez nagrywam sobie gierki normalnie ; )
    Czyli podsumujmy.
    1) Lt, to po prostu przerobka, tak?
    2) Gry te powzyej 8gb te xgd3 czy jakies mozna nagrywac na DL, tak?
     
  15. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Tak
    2.Tak troszkę inaczej czekaj dam ci linka zaraz bo na forum jest jak nagrywać gry xgd3
     
  16. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha jeszcze jakim PROGRAMEM zawsze nagrywasz ?:)
     
  17. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej , dziekuje ; )
    To po tym linku sobie popatrze, bo jak nagram plik ISO (ten duzy) to tam w imgburnie trzeba wprowadzac jakies wartosci, zeby smigalo, bo takto abgx tworzy je sam w pliku dvd i jest ok, a podobno jak ISO to trzeba samemu?
     
  18. Mobil_KrK

    Mobil_KrK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  19. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok. Zakladam, ze masz lt 2.0 i najnowszego dasha-badz13599. Masz drivera i imgburn 2.5.6.0. W imgb dajesz plik dvd pozostawiasz opcje z nadpisaniem i wypalasz. Gra bedzie dzialac.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  20. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja ci wytłumacze po swojemu
    Poradnik nagrywania gier by Patryk2828
    1.Ściągnij jakomś grę xgd3 powyżej 8gb np driver san francisco
    2.Odpal IMGBurna (musi być wersja 2.5.6.0 !!)
    3.Masz na górze Tools i wybierz ostatnie options
    4.Wybierz write i masz tam Layer Break (For DL Media)
    5.Zaznacz w tym Calculate optimal
    6.Naciśnij ok
    7.Pózniej Write image file to disc
    8.Wybierasz na górze file i browse for a source file
    9.Wybierasz drivera (plik DVD !!)
    10.Write speed wybierasz 2,4 (masz tam na dole)
    11.Później klikasz yes
    12.Potem Continue
    13.I przy 97/98 procent wyskoczy error klikasz cancel
    14.Potem Yes
    15.I czekamy aż otworzy sie tacka i GRA nagrana !
     
  21. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ps. Jaki error przy 2.5.6.0? Mylisz pojecia.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Wczytywanie...

Poleć forum