1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

drogo czy tranio

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pele321, Czerwiec 18, 2010.

  1. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Siema u mniew mieście jest xbox 360 arcade jasper z 1 grą za cene 799 zł jest tez elite z 2 grami za 999 zł co sie bardziej opłaca kupić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    drogo cos.. arcade nowego kupisz za 600 zl.. a elite za 800 nawet. ;]
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    elite jest "tranio" lub "traniej " niż arcade:), policz dobrze, jak nie będziesz przerabiał, to elite ma dysk , 2 gry , - więc bardziej opłacalne
     
  6. Raid

    Raid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Strasznie drogo jak na uzywane . Polaz po allegro i znajdziesz taniej i o wiele ciekawsze aukcje , sam wiem bo nie dawno w sumie kupowalem :p .
     
  7. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Wydaje mi się że drogo, rozejrzyj się na allegro za konsolkami.
    Ja swojego Arcade'a z 3 grami nabyłem za 699zł w Media Markcie
     
  8. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    A i jeszcze jedno pytanie przy arcade pisało że nie ma funkcji odtwarzania dvd a przy elite pisało ze ma o co w tym chodzi Co to za funkcjia odtwarzania DVD?
     
  9. biskent00

    biskent00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Czerniejewo/Gniezno
    Troche za drogo o te 100/150 zl
     
  10. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    z tych dwóch bierz elite bo arcade trochę za dużo
     
  11. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sluchaj arcade od elite rozni sie obudowa i dyskiem ktory jest dodawany do zestawu elite wnetrze i oprogramowanie maja to samo. Odtwarzanie dvd to ze sobie bedziesz mogl filmy na x'ie ogladac z pendrive tez odpala ale tylko w formacie .wmv a jak bys chcial w innym formacie odpalic film to musialbys podlaczyc xboxa do neta i pobrac kodeki
     
  12. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    A jak podłącze do neta i bede grać ok pół roku puźniej odłącze od neta i nie bede juz nigdy grał na necie i przerobie to moge dostaćbana ??
     
  13. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak bedziesz na necie gral na nieprzerobionej konsoli to chyba nie bo nigdy nic nie wiadomo :D a jak pozniej przerobisz i od tego czasu do neta sie nie podlaczysz to nie dostaniesz bana.
     
  14. sikalafo

    sikalafo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K-PAX
    Zdzierstwo, w marketach stoi po niespełna 600zł
     
  15. danio040

    danio040 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2010
    Posty:
    143
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  16. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    sikalafo w jakich marketach??
     
  17. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Może mu chodziło o Media Markt raczej bym ci nie polecał kupowanie konsoli na przykład w Tesco albo lepiej w Carrefour bo tam kupujesz kota w woreczku...Jakbyś się wysilił to na pewno byś coś znalazł tańszego...Ale to twój wybór...My tylko doradzamy i jeszcze coś szczęśliwego grania na Xboxie życzy Wonex...Żebyś miał mało Rodów
     
Wczytywanie...

Poleć forum