1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Druga płyta Forza 3 . Jak nagrać ??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomson93, Grudzień 10, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    Witam pobrałem dziś drugą płytę do forzy 3 ( tą z dodatkowymi trasami i samochodami ) . Ale o dziwo nie jest to obraz płyty tylko Folder który wygląda tak :

    [​IMG]

    Jak to nagrać na płytke ?? Jakiś obraz zrobić czy co ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Może wypakowałeś plik iso?
    (win rar czyta iso)
    Jeżeli jesteś pewien że nie to pewnie, albo źle ściągnięta(mało prawdopodobne) lub ktoś zły upload.
     
  4. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    jestem pewien że to nie .iso . Spakowany folder . Skoro na xbox-sky jest na głównej już tyle czasu i nikt nie pisze że fake czyli dobre chyba .
     
  5. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    sa to pliki do wrzucenia bezposrednio na dysk poprzez podlaczenie dysku do kompa.

    wrzucasz je na dysk do lokalizacji: content\000000...\4D53084D\00000002.
    jesli posiadasz folder 4D53084D kopiujesz tylko 00000002.
     
  6. tomson93

    tomson93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawwa
    a jakoś inaczej bo nie mam transfer kita ??
     
  7. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Wyjmij dysk z obudowy i podłącz do pc przez sata tak jak zwykły dysk.
    innej możliwości nie ma.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum