1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Drugi dysk ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LUCIFUGUS, Kwiecień 23, 2013.

  1. LUCIFUGUS

    LUCIFUGUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zamówiłem dysk twardy oryginalny ms ale nie wiem jak i co kiedy go podłoncze to
    co pobrać ten sam profil czy inny ????
    I czy wogole dobrze zrobilem !
    Zamawiajac ten dysk prosze mi doradzic z powazaniem ! JEST TO DRUGI DYSK !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Bez rgh to se mozesz wymienic z tego co masz lub podpiac pod usb 32 gb bedzie widziec.
     
  4. LUCIFUGUS

    LUCIFUGUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale konsola jest bez zadnych modyfikacji chodzi i dysk czy mozna zamieniac dyski w tym problem staszy dtsk a nowy to jak podlonczyc !?

    Dysk oryginaly do slim 320 giga zadny modyfikacji czy mozna wymieniac hdd w xbox 360 slim ?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Mozesz se dyski przepinac . A profil se mozesz z xbox sciagnac lub trzymac pamieci konsoli 4gb
     
  6. LUCIFUGUS

    LUCIFUGUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DZIEKI CZYL MOZNA SE TWARDZIELE ZMIENIAC OK DZIEKI OK ! WAZE PRZENIOSE PROFUL NA 4 GIGA TO OK DZIEKI !!!!:biggrin:

    -=SETH=- //Nie krzycz!!
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Mozna jak sa oba zgodne z xem to tak. A profil czesc save mozesz na penie trzymac lub pamieci xa
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Ja pier*ole! Chciałem coś napisać, ale czytając posty powyżej, stwierdziłem, że albo ze mną coś jest nie tak, albo z Wami.
    Słyszeliście o czymś takim jak znaki interpunkycjne? Przecinek, kropka... mówi Wam to coś? Ogarnijcie się.

    Swoją drogą, widzę, że jakoś się dogadaliście, czyli wychodzi na to, że to ze mną jest problem. :bi_polo:

    LUCIFUGUS - jeżeli zakupiłeś oryginalny dysk 320GB to jedyne co będziesz musiał zrobić, to wsadzić ten dysk do konsoli, sformatować i przenieść swój profil z poprzedniego dysku na ten nowy. Możesz to zrobić przy pomocy pendriva, najlepiej od 4 do 8GB.

    Przenoszenie zawartości konsoli Xbox | Kopiowanie lub przenoszenie zawartości konsoli Xbox | Pamięć masowa dla konsoli Xbox 360 - Xbox.com
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    On chce je zamieniac raz ten raz tamten. Wiec niech se trzyma na pamieci xa profil save. Tez nie wiem po co mu dwa dyski.
     
  10. LUCIFUGUS

    LUCIFUGUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nowy jest ,ze nextgen nie ma miec stalego dostepu do netu. Przekladanie wyrobi gniazdo ehh za czeste.
     
  12. LUCIFUGUS

    LUCIFUGUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gratulacje! Kupiłeś przez Kup Teraz

    Nazwa DYSK TWARDY 320GB HDD XBOX360 SLIM BOX/GW. 12MSC (numer 3185072901)

    Cena Kup Teraz 199,99 zł za sztukę
    Liczba kupionych sztuk 1
    Kwota za kupione przedmioty 199,99 zł
    Koszt przesyłki pokrywa Kupujący
    Opcje dostawy Paczka pocztowa priorytetowa: 12,50 zł
    List polecony priorytetowy: 0,00 zł
    Formy płatności Zwykły przelew (płatność z góry), PayU

    Liczba punktów PAYBACK 66
    I to najgorsze ze go zamówiłem wiem ale jak innaczej nie moge odmówic dostane bana na allegrosie !11
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Kup sprzedaj
     
  14. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pamiętaj że masz czas oddać w ciągu 10 dni, skoro to zakup na odległość tylko kw w plecy.:banghead:

    Wysyłane z mojego MB525 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum