1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Drugi napęd do konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafalek49, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Pragnę kupić XBoxa 360 Arcade, jednak prawdopodobnie dostanę teraz Liteona v3 (wiadomo jak jest z przeróbką). Tutaj rodzi się moje pytanie, czy mogę kupić przerobiony już napęd (np. Liteon v1) i zamontować go do konsoli. Czy napęd ten będzie pasował i czy nie będzie żandych przeszkód z jego montaźem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    nie będzie przeszkód będzie działał wystarczy żebyś nie pomylił kabli ;P
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    lepszą opcją będzie kupienie napędu samsuga lub benq na
    które jest ixtreme 1.61 więc nie bedziesz sie musiał bawić
    w patchowanie gier lub płytę activate.iso
    oczywiście do nowego napędu trzeba przegrać klucz napędu oryginalnego
    i ewentualnie wgrać ixtreme 1.61
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    momencik panowie, nie macie racji. zeby naped dziala w konsoli trzeba odczytac kulcz z niego i wrzucic do nowego napedu czyli trzeba robic dokladnie to samo co przy zwyklej przerobce.

    Po drugie nie da sie wymienic np liteona v3 za liteona v1 bo fw dla liteonow cie obsluguje spoofa na innego liteona. Jak juz chcesz wymienic naped to na hitachi, samsunga lub benq.

    Widzisz wiec ze gra nie warta swieczki po wyjdzie cie jeszcze drozej jak sflashowanie tego co masz.
     
  6. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, wiem że wyjdzie drożej jednak nie mam zaufania do XBoxa i nie chce ruszać swojego orginalnego napędu, aby nie stracić gwarancji, a gdy coś się zepsuje nie matrwić się, czy M$ wykryje przeróbkę czy nie :)
     
  7. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bedzie dzialal po warunkiem ze zczytasz klucz z orygilanego dvd i wgrasz go do nowego napedu. Tyle ze najtrudniej jest wlasnie uzyskac ten klucz :) Jak juz go masz to zaden problem wrzucic do go ixtreme i przeflashowac naped, nawet v3.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum