1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dual Nand, szukam wykonawcy (Bielsko Biała, Andrychów, gdzieś niedaleko)

Temat na forum 'Usługi' rozpoczęty przez PalMyTo, Grudzień 1, 2013.

  1. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    Witam.
    Szukam kogoś kto wykona mi dual nand na mojej konsoli, jest to Jasper 512mb z rgh (jednak nie wiem czy 1 czy 2) i LT (też nie wiem czy 3.0 czy 2.0 - nie pamiętam, konsolę mam od pi razy oko roku). Chciałbym żeby to było gdzieś niedaleko wyżej wymienionych miejscowości lub w ich samych najlepiej :) Proszę też o informację na temat kosztów.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
  4. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    okey, napiszę. dzięki.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da się na twojej konsoli masz 512

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Demon od TX i się da tylko koszt duży no i musisz posiadać oryginalny nand przed zrobieniem rgh.

    Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
     
  7. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    o jakich kosztach rozmawiamy?
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    w najlepszym wypadku w 600zł bym się zmieścił... faktycznie trochę dużo.
    a na takim slimie koszta ile by wyniosły?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Slim, jeśli bez przeróbki napędu, to cena mocno uzależniona z jakim napędem ta slimka będzie (jaka data produkcji Slim'a ?)
    Rozumiem,że chcesz na dualu oprócz RGh też LT3 ...
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    chyba taniej cie wyjdzie kupić sobie jakąs konsolke tylko do live....
     
  12. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    no może to będzie najlepsze rozwiązanie. a jeszcze mam pytanie takie. jakbym miał to rgh i duala to normalnie mogę odpalać te gry przez rgh z dysku? czy się mylę?
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz odpalać z dysku, przy starcie konsoli wybierasz, który nand chcesz załadować, rgh czy oryg.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ten dual cenowo masakra. Więc lepiej kupić ci x key, wasabi

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. PalMyTo

    PalMyTo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Porąbka/Kęty/Bielsko-Biała
    tzn? co to takiego, bo się nie orientuje w takich sprawach jeszcze? :)
     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Jak wygląda sprawa z wgrywaniem DLC, TU do gier? (Używając oczywiście xkeya lub wasabi). Nie ukrywam, że ostatnio myślę nad tym, gdyż chętnie bym pograł online a nie chce się bawić w nagrywanie gier na płytki itd.
     
  17. dragus1208

    dragus1208 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    144
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chojnice
    przy xkey i wasabi nie da się wrzucać dlc, ani arcade. Można uruchamiać tylko gry które są wydane na płytach. Oba zastosowania to nic innego jak emulator napędu, wrzucasz iso na dysk, podpinasz go do tego emulatora i wybierasz w nim żeby załadował to iso, wtedy konsola zachowuje się tak jakby płyta była fizycznie w napędzie.
     
  18. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    DLC i Arcade będziesz wtedy musiał kupować na XBL Marketplace ;) chyba, że został wydane na płytach.
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Brawo dla archeologa ;-)

    [​IMG]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  20. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Dzięki, po prostu uznałem, że to pomoże Świeżakowi :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum