1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dual nand

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wladek96, Luty 13, 2014.

  1. wladek96

    wladek96 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec tak jezeli mam to rgh juz zrobione to czy jezeli zrobie sobie to dual nand czy jakos tak to bede mógł grac online ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak jeśli na swojej konsoli wykonasz dual nand to będziesz mógł grać online

    Wysłano z L710........ Tapatalk
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak możesz ale kilka pytań.
    1. posiadasz swój nand z przed zrobienia RGH ? ( niekoniecznie ale bardzo pomocne )
    2. jaką masz konsolę i jaki nand w niej ( na chwile obecną nie da się zrobić duala na 4gb wersji xboxa )
    3. chcesz grać z oryginalnych płyt czy chcesz LT zrobić ( podaj mfr date konsoli )
     
  5. wladek96

    wladek96 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Nie mam ;(
    2.Mam xbox 4gb slim rocznik 2010
    3.chce grac z gier na plycie tzn pirackich ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum