1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dualshock 3 pod X360?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mrowa522, Grudzień 30, 2013.

  1. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam,

    Czy jest możliwe podłączenie pada Dualshock 3 do Xboxa 360 z RGH? Nie obchodzi mnie połączenie bez przewodowe, może być kabel byleby działały wszystkie klawisze.
    Jakiś program może albo coś.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie
    konkurencja nie współpracuje z konkurencją
     
  4. wojtek0000

    wojtek0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Mam problem z padem. Kupiłem x-a wszystko smiga. Pozyczylem pada od ziomka i x go nie widzi. naciskam te przyciski na padzie i na konsoli ale tylko mryga....
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    poszukaj coś widziałem w internetach..klawiature i myszke przecież da się podczepic ;p
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. kiziurra

    kiziurra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rogi
    wojtek0000 musisz naciśnąć na padzie i na konsoli przycisk synchronizacji
     
  8. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Jak to? Pada od Xbox'a 360 można podłączyć za pomocą jakiejś przejściówki, i chyba działa to w obie strony. My tak robiliśmy z kolegami, bo zabrakło padów i wzieliśmy jeden od PS3.

    *EDIT*
    Mieliśmy podobne: link (eBay, możne na allegro coś się znajdzie)
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Loczek 01234 na yt stworzył tutorial o podłączeniu pada z xsa do ps3.
    Obstawiam ze działa to w drugą stronę (tylko trochę droga przejściówka)

    Wysłane z mojego Nexus 7
     
  10. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Można podłączyć. Gram często ze znajomym w Tekkena przez sieć i ten jegomość gra właśnie na padzie od Playstation 3. Ma jakąś tam przejściówkę bo jak jesteśmy razem w grypie to nie może headseta podłączyć.
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    napewno od PS3? bo ja mialem przejsciowke to dalo sie podlaczyc pada od PS2, bo potrzebny byl przewodowy kontroler a PS3 nie ma przewodowych
     
  12. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Kablem mini USB podłączysz.

    Wysłane Galaktyczną mocą Tab 3 7.0
     
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    i co mu to da? ze sobie go naladuje?
     
  14. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    *facepalm* No chyba nie ma przejściówki bezprzewodowej.

    Wysłane Galaktyczną mocą Tab 3 7.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum