1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dublowanie się gier (okładek)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 4Tmx, Wrzesień 26, 2015.

  1. 4Tmx

    4Tmx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Tak jak w temacie mam po dublowane okładki gier i ciągle przybywa ;/ jak ma ktoś jakiś pomysł jak to usunąć bez formatowania to bym prosił o napisanie.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mips6250

    mips6250 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2015
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego przede wszystkim to korzystasz z prehistorycznego już Freestyle 3. Zamień sobie to na Aurora 0.5b. Będziesz miał możliwość aktualizacji czyli Title Updates, aktualizację okładek z neta itd...

    Okładki dublują Ci się prawdopodobnie dlatego, że masz bałagan w ustawieniach ścieżek we Freestyle 3.

    W Aurora dokładnie nazywa się to "Zarządzaj Ścieżkami" w zakładce "Zawartość".

    Masz zdublowane ścieżki. Najlepiej usunąć wszystkie i ustawić tylko te katalogi główne w których masz gry czyli np.:
    \Xbox360\System\Hdd1\Content\0000000000000000
    \Xbox360\System\Hdd1\GRY XBOX360

    I możesz wyłączyć sobie Autoskanowanie ścieżek. Można skanować ręcznie po każdej nowo dodanej grze poprzez naciśnięcie przycisku skanuj w ustawieniach.
     
  4. gipsiarz

    gipsiarz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chciałem się spytać w wykasowałem grę i teraz nie wiem jak usunąć okładkę w aurora 0.5b
     
  5. mips6250

    mips6250 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2015
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    W opcjach -> Zakładka "Zarządzaj Ścieżkami"
    • Odnajdź na liście i usuń ścieżkę do katalogu z grą którą usunąłeś.
    • Przepal Aurorę.
    • Ponownie dodaj usuniętą ścieżkę (bo pewnie masz tam też inne gry).
     
  6. 4Tmx

    4Tmx Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrałem Aurora 0.5b i działa wszystko ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum