1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Duke Nuke Forever Aktulizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adrianowy11, Lipiec 1, 2011.

  1. Adrianowy11

    Adrianowy11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    Witam właśnie nagrałem na płytę gre Duke Nukem Forever konsola prosi abym akceptował aktualizacje i gdy akceptuje aktualizuje się i po chwili wyskakuje błąd 3151-0000-3000-0904-8007-0002
    Co mam zrobić ?
    Konsola sama zmieniła motyw na oryginalny i nie mam avatara a lampka w kinect'cie świeci na czerwono
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Adrianowy11

    Adrianowy11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To musisz wgrac aktualizacje przez pendriva.
     
  6. Adrianowy11

    Adrianowy11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    właśnie zaktulizwałem. ściągnołem update ze strony xboxa, gdy się konsola aktulizowała było wszytko ok dopuki gdy włozyłem gre do dysku.gre pachowałem na wave 3 i próbowałem odpalić prze activate iso. ale nadal pisze otwórz dvd czy jakoś tak wcześniej przed aktulizacją tak nie było prosze o pomoc !!! (przepraszam jeśli nie zrozumiale napisałem)
     
  7. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skasowales sobie przerobke. Konsola do reflasha.
     
  8. Adrianowy11

    Adrianowy11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    to jak już mam normalnie oryginalny system i moge grać na xbox live ??
     
  9. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jeżeli:
    -nie masz bana na konsoli
    -posiadasz oryginalne gry (kopie nie ruszą)
    -masz opłacony xbl
     
  10. Adrianowy11

    Adrianowy11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemyśl
    kurde troche fajnie bo chciałem grać na oryginałach ale też mi troche szkoda przeróbki :/
     
  11. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Wszyscy którzy chcą grać na kopiach będą musieli prędzej czy później przerobić ponownie konsole.
    Za to na livie super granie.
    Starsze tytuły nie są takie drogie ,ale co do nowości to bardziej opłaca się 2gą konsole kupić,flash i offline..

    Battlefield 3- cena w dniu premiery: 229,90 zł
    Call of Duty: Modern Warfare 3 -cena w dniu premiery: 239,99 zł
    Driver: San Francisco - cena w dniu premiery: 199,90 zł

    XBOX 360 SLIM 4GB/NOWY - 619,00 zł
    Xbox 360 Arcade+60GB/NOWY -639,00 zł
     
  12. emik86

    emik86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krakow
    Dokladnie. Albo poczekac kilka tygodni i kupic gre, gdy bedzie troche tansza. Ja np. nigdy nie kupuje gier podczas premiery (mialo to Tylko raz miejsce na pierwszym X i Halo2) bo wtedy ceny sa doslownie zaporowe. Czekam kilka tygodni i szukam gdzies na allegro lub portalach internetowych z wymiana gier.

    Pozdrawiam
     
  13. lolek1990

    lolek1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Myślę że niema aż takich bogaczy co sobie by 2 konsole sprawiali tylko po to żeby grać online, to już lepiej nie przerabiać konsoli i czekać aż tytuł potanieje
     
  14. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To jest właśnie sposób na oszczędność.
    A bogacze jak myślisz ? Chata za 3 Mln. 2 fury, a na kopiach grają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum