1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Duke Nukem 3d

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sla321, Sierpień 13, 2010.

  1. sla321

    sla321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam mały problem nie mogę tej gry Duke Nukem 3d pobrać z xbox live jak ją mogę pobrać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak chcesz full wersję to musisz mieć MS pointy na koncie, a jeśli chcesz demo to nie wiem czego nie działa.
     
  4. sla321

    sla321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdy chce pobrać to pisze ze ten element jest diedostempny z tej lokacj
     
  5. hazard

    hazard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    pewnie są nałożone ograniczenia regionalne
     
  6. sla321

    sla321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomorze mi ktoś jak to mogę pobrać żeby działało? punkty mam nawet dema nie chce mi pobrać?
     
  7. yoshipl

    yoshipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na Duke Nukem 3D jest blokada regionalna i musisz skorzystać z bramki VPN, na forum powinien być poradnik jak z tego korzystać.
     
  8. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem podobny problem i musiałem zmienić swoje dane tak żebym miał skończone 18 lat bo nie mogłem pobrać gier z PEGI +18
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Chodzi o blokade regionalną, musisz zrobić VPN. poradnik na forum.
     
  10. kill diman

    kill diman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kj 5 dobrze mówi.tak samo zrobilem i dziala
     
Wczytywanie...

Poleć forum