1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Duke Nukem LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KunKwatPL, Czerwiec 5, 2011.

  1. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Witam mam pytanie czy Duke Nukem Forever będzie działał na mojej konsoli z przeróbką LT+ ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    przepraszam że post pod postem ale jeszcze chciałem zapytać czy Dirt 3 też działa na LT+ A jeśli tak to czy te gry wypala normalnie tak jak robiło się to z innymi czy trzeba coś dodatkowo robić?
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Duke Nukem Forever :tak powinien chodzić,o ile nie będzie niespodzianki.
    Dirt 3 chodzi .
    Przeskanuj ABGX.
     
  5. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Właśnie o to mi chodziło. Krótka i treściwa odpowiedź.
    Dzięki za info.

    Temat do zamknięcia.
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Chyba ,że w nowym Duke będzie wymagany update dash'a
     
  7. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    prawdopodobnie nie będzie, bo gra już dawno trafiła do tłoczni, ale wszystko się moje zdarzyć..
     
Wczytywanie...

Poleć forum