1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dummy.bin is missing

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez wyczes, Grudzień 16, 2010.

  1. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    "dummy.bin is missing some drive specific information

    If this is an old dummy.bin that predates ix1.5 then if possible you should re-extrack your drive info again with the latest tools.."

    Potem dalej jest info o odbudowie seriala, klikam dalej i pyta się czy chce odbudowywać serial. Czy to jest konieczne? Plik dummy.bin .olać te komunikaty i przygotować nowy firmware?dodam ze sprawa dotyczy litka V1.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    bardzo prosze o pomoc bo niewiem co robic!!!
     
  4. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Chodzi o nr seryjny. Lasera, pcb i ogólnie napędu.

    Ja zawsze wpisywałem, musisz wyjąć napęd z blachy w celu odczytania cyferek/literek.
     
  5. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    wpisywales recznie? czyli co musze wyjac naped z odudowy i czym sie sugerowac??
     
  6. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Numerami na naklejkach.

    Jungleflasher ci pokaże co masz wpisać jak klikniesz na odpowiedni obrazek.
     
  7. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    czyli ten klucz ktory niby mi jungle podal to jest nieprawidlowy tak??jesli mozesz podaj jakies gg do siebie bedzie mi latwiej
     
  8. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jak się zapyta o odbudowe seriala dajesz tak i wpisujesz informacje z naklejek.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    To nie ma nic wspólnego z dvdkey'em.
     
  9. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    ok te pierwsze dwie kapuje ale tej trzecij naklejki niewiem co wpisac jako te PCB ktora linijke z naklejki bo pierwsze maja po 10 cyfr ta nizej 8 ii co wpisac w to HW Ver .ty zaznaczyles jakas tam mala cyferke powiedz tylko jak wpisac te z ostatniej naklejki aha i powiedz mi co to daje skor niema nic wspolnego z dvd keyem??
     
  10. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Najedź kursorem na białe pole z ????????? to pojawi się informacja co wpisać, od którego rzędu itd.

    A co daje? Brak komunikatu o błędzie ze strony jf i święty spokój, kto wie, może brak takich danych/zduplikowane to jakiś tam trop dla m$ aby konsole zbanować.
     
  11. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Knar dalem rade wielkie dzieki masz browara u mnie.Powiedz mi jeszcze jedno naped z oznaczeniem 93450C to jaki Liteon?
     
  12. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    liteon v3
     
  13. wyczes

    wyczes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    da rade wyciagnac z niej klucz junglem konola naped byl juz przerabiany
     
Wczytywanie...

Poleć forum