1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dungenon Siege 3 - aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez azarel8, Czerwiec 22, 2011.

  1. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy ta gra ma w sobie tą aktualizacje co kasuje przeróbke? I jeszcze jedno:

    Mam ixtreme 1.51 i czy będę mógł zagrać w tą gre?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    z daty premiery wszystko wygląda na to że ma w sobie ten update który cofa przeróbkę, zrób sobie flash lt + 1.9 i graj bez zmartwień innego sposobu chyba nie ma
     
  4. kuchcikk

    kuchcikk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    nie ma tam tej aktualizacji
     
  5. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kuchcikk - może masz ja już zainstalowaną?
     
  6. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no dobre spostrzeżenie kolega może ją w 99% mieć już zainstalowaną, na pewno to jest ten Update bo to nowa gra, nie może być starszego updata :)
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    masz stara przerobke jedyne co musisz wgrac recznie dasha bo z tej przerobki ci sie nie zrobi upragrade dasha i bez tego nie zegrasz jej na dysk bez aktualnego dasha bo nie ktore gry dalo sie bez wymagane uruchomic bo sam tak robilem kiedys pozdr
     
  9. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No ale jak zainstaluje ten nowy dash to skasuje mi przeróbke i nie odpale żadnej gry...
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak to nie bedzie z poczatkiem 13xxx to nic sie nie stanie poszukaj na necie jakiego wymaga lub wyciagni upragrade plyty i zrob sobie z pena
     
  11. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ehh...przecież w tytule wątku jest napisane o jaka gre chodzi, a dash 12625 mam wgrany. Chodzi o to czy DG3 ma dasha 13cośtam.
     
  12. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma
     
Wczytywanie...

Poleć forum