1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dungeon Siege III - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wujekstaszek123, Lipiec 14, 2011.

  1. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    Witam ściągnąłem Dungeon Siege III Zpatchowałem do wawe 3 ( mam ixtreme 1.6.1), nagrałem na płytkę verbatim. I problem pojawia sie gdy wasadzam płytkę do napędu Xboxa. Pyta o aktualizację a gdy daję tak wyskakuje błąd. Co mam zrobić
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak zmiejszyles wave nie zrobi sie upragrade z plyty jesli nie bedzie orginalnego. musisz recznie wgrac dasha cos ponizej 13XXX
     
  4. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    a jak go wgrać
    CZytałem na forum że z pendrava ale nie wiem jak
     
  5. Dimol

    Dimol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Musisz znaleźć taką aktualizację jaką ma Dungeon Siege w internecie. Po ściągnięciu wypakowywujesz ją i wrzucasz na pendrive. Z tego co pamiętam, folder powinien się nazywać $SystemUpdate .
    Pendrive nie musisz formatować. Wpinasz, włączasz konsolę i aktualizujesz.
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    niewiecie skąd pobrać dasha 12625 ????
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej wyciagnac dasha z jakiegos obrazu iso lub samej gry .uzyc programu wx360.exe $SystemUpdate i skopiowac na pena i powino smigac
     
  9. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    Witam ponownie . Mam dash 12625 i gra mi nie odpala nie wiecie czemu ???
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a czemu ci nie odpala i co tam pisze?
     
  11. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    dalej pyta się o aktualizację
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to znaczy ze za niski masz dash
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    trzeba bylo z gry wyciagnac i zrobic sobie wx360.exe i sproboj ja pominac i tak z dwa razy moze ruszy. ja tak kiedys robilem anulowalem i sie uruchamiala nie wiem czy to dalej dziala na gry z obnizonym wave
     
  14. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    to znaczy że se nie pogram czy jest jakaś opcja inna ???
     
  15. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    nie rusza pokazuje sie czarny ekran a potem wychodzi do menu
     
  16. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    Znasz kogoś komu to ruszyło ????
     
  17. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
  18. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    wx360.exe wyciagni upragrade z gry i na pena wgraj. a pyta bo masz zaniskiego dasha
     
  19. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    ale wyższy podobno blokuje Konsole ( konsola nie odtwarza piratów)
     
  20. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak wyciagniesz z gry to ci nie usunie przerobki nie ma takiej gry z takim dashem jeszcze
     
  21. wujekstaszek123

    wujekstaszek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Marklowice
    od jakiego blokuje ???
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Picek17
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    702
  2. Maciej Tracz
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    386
  3. opeael2
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    1776
  4. Ciesiel91
    Odpowiedzi:
    15
    Wyświetleń:
    3778
  5. mikul1991
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    1268

Poleć forum