1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dungeon.Siege.III.XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez opeael2, Czerwiec 10, 2011.

  1. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    RELEASE: Dungeon.Siege.III.XBOX360-COMPLEX

    REGiON: FREE
    JĘZYK: ENG

    [​IMG]


    [​IMG]

    macie świry....​
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gelevera

    Gelevera Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lędziny
    Uwaga ! nie pytać o polską wersje ponieważ takowa nie wyjdzie na konsole, jedynie pojawi się na pc kinowa wersja tłumaczenia(czyt. same napisy przetłumaczone) . Tutaj znowu widać że cenega jest najgorszym polskim wydawcą. Miejmy nadzieję iż chociaż skyrim, będzie miał tę wersje kinową na konsolach. Dziękuje Opaelu za log !
    Pozdrawiam
     
  4. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  5. arakon

    arakon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiece dlaczego DS3 nie działa mi na LT+ najnowszym jest to wersja Complex wypalona prawidłowo mój dasch 2.0.12625.0 w menu płyta jest widoczna po właczeniu czarny ekran i zawiesza się konsola?


    [​IMG]
     
  6. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagraj na inną płytkę najlepiej verba to tańsze rozwiązanie, jak to nie pomoże zmień nagrywarkę ;) bo ja mam taki sam skan z abgx i wszystko hula bez problemu (nagrywane ma platinium za pomocą pionka 216L)
     

Poleć forum